Geriausi draugai?!

Geriausi draugai?!

Geriausi draugai man yra neatrasta s pasaulis…Nezinau kaip jums todel ir klausiu.Kaip manot jie yra ar ne?Is mano puses ne!Anxciau ar weliau zmones pasika ir gan zewrei!Net tie kuriuos laikei gerewseis draugais… Liūdnasar esat per tokius zmones nukenteja?

Todel ir reikia draugus rinktis labai atsargiai…

yra

turiu net tris… Šypsena

esu Drovusbet vistiek gereusi draugai yra, ir ju lb reik Angelas

yra, tik reikia mokėti ieškoti

ka?

Su manim buvo labai šlykščiai pasielgusi panelė, kurią laikiau geriausia drauge. Todėl dabar neturiu geriausių draugių ir apskritai į visus draugus žiūriu labai įtariai. Kanda

geriausi draugai nesimeto gatveje,zinoma ju taip pat daug nebuna,bet tokiu tikrai yra! pati kelis turiu ir tuo labai dziaugiuosi nes man jie yra viskas! Flirtas Cha cha Girtas

isduot gali del pinigu,populiarumo,berno.o veliau ir del savo seimos geroves.nu bet jei tikri draugai kuriu retai buna tai taip nepasielgtu,o jei ir pasielgtu labai pykt nereiktu(yra tam tikru priezasciu)

neturiu draugu visi pazystami, nes nemanau, kad labai daug kas del taves aukotus siais laikais ziuri kiekvienas savo ineresus Šypsena

yra Taipjej nori ash galiu buti tawo drawge Apkabinimas

Ne vieną ir ne du kartus esu nukentėjusi nuo tų žmonių,kuriuos laikiau draugais. Todėl dabar mano pasitikėjimą jie turi pelnyti,nes vos susipažinusi su žmogumis negaliu būti atvira. Tačiau TIKRŲ,geriausių draugų yra… Tereikia jai pasitikėti neatsižvelgiant į tai,kad kažkada kažkas buvo įskaudinęs… Žvaigždė~

Zhjnot…Daug kas che grazhej kalbat…Thanx!Shejp kaj per tokj zmogeljuka kurjs buwo lajkomas gerewsju draugu prarandj wjska…Manau jr jusu nuomone j taj pasjkejstu…Sakot rejke draugu jeshkotj atsargej…Ash ja pazhystu jau 10metu!Djewe 10metu!!! Apakęs o jj man tjek prjdare…Ateme grazhewse dalyka jsh manes jausmus jr pasjtjkejjma kjtajs zmonemjs…Jj njeko nebutu turejus jej ne ash o tjek kartu mane jshdawe… Liūdnasdabar ash zhjnau kad jmanoma turet tjk myljma zhmogu!Shjuo metu ash jj turju.Da gywenjme nebuwau sutjkus tokjo zhmogaus kajp jj jr ja lb mylju jj man lebaj padejo!Narkomante galjm but drauges Mirkt o kajp manot kox yra tas TJKRASJS draugas?Kox turetu but?

Man irgi buvo panašiai.Kad išdavė žmogus kurį pažinojau labaj ilgaj.Na ir kas?Gyvenu toliau…Ir turiu draugų,kuriuos branginu šimtakart labiau už jį MirktO šiaip vien meile laimingas nebūsi…Tam reikalingi ir ddaugai. MirktO tikras draugas tas,kuriuo pasitiki ir myli.Kurį brangini ir saugai.Su kuriuo gerai jautiesi… Ir niekada nereikia galvoti kas bus vėliau. Mirkt Žvaigždė~

Na ash atsirenku kurie yra pazystami,kurie siaip draugai,o kurie labai artimi! TaipBet nukenteti labai dar neteko! Ne

geriausi draugai tai sesute Myliu

ash irgi ju neturiu

is klaidu mokomasi… Taip gal ji taip su tavimi pasielge visiskai nepagalvojusi ??? gal nesusiprato kad gali tave taip iskaudinti ??? nemanau, kad taip buvo pasielgta is blogos valios… o gal… ??? cia tik manoji nuomone… Laimingas