geriau?

geriau?

butu geriau uz mano audi, kuri vis dar servise? Cha chasuchen.mobile.de/auto-inserat/subaru-impreza-kombi-gx-neufahrn/ 152615315.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=22&scopeId=C&sortOption.sortB y=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=23500&makeModelVariant1 .modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2. searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeMo delVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=86&minPowe rAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&transmissions=MANUAL_G EAR&export=ALSO_EXPORT

Potencealių sekančių mašinų top 5tuke šitas Apkabinimas

Motora tik biski kita reiktu Mirkt

Kokie subaru legacy varikliai geriausi? Planuoju imt kazka 2006-2008 Nekaltas Ir uzdujint Cha cha Katrie labiau megsta ta reikala? Šypsena Labas

cia yra sudu sudo gabalas, iskyrus tuos atvejus kai jos galingu motoru. bet 92kw ir toks japonas, tai apmyzti ir padegti butu perdaug svelnu kaip tas saabas vadinas kur atrodo kaip subaru?

Kas dėl to iš linko - per mano akis slabnokas jam tas dvilitris + tas galinis pažeminimas biškį baisus Pavargęs

Domo - 9-2x

mrc, kad su rimtesniais varikliais kainos biski kandziojasi Taip svaigstu vietoj dabartines audi ir darbinio pasato b4, imt kazka sau tikrai patinkancio ir zmonai atskirai kazka, bendras biudzetas tik apie 7ke Nežinau

zmonai Vilniecio kortele Gerai sau subaru ir arielkos cisterna Gerai

Šiaip, new age’ai su 2.5 varikliu - bent per mano akis norma. Aišku, wrx’as arba sti - visai kita planeta. Aš mėtaus tarp foriko turbo , new age wrx’o ir legasiaus 2.5 - bet čia jau priklausys nuo to kaip pavyks garažą išsituštint Šypsena

kad nieko idomesnio uz 3-4ke nesugalvoju, nebent kazka panasaus auto.plius.lt/skelbimai/bmw-320-2-0-l-universalas-2003-benzinas -2344962.html

Mindosas > nu is bedos bent RS versija su 2.5 atmosferiku… isprincipo jau uztenka normaliam vazinejimui… ziema isvis samgiai sukas… bet turba lieka turba t.y. wrx… jei kasdien drozti dujini ir puti… mieste nelakstant i 15 litru laisvai tilpsi… o dar jei ne didmiestyje tai dar maziau bus… tas pats kas kokie 7 llitrai saliuros Mirkto traukia bbd kokia Apkabinimas

Už tokius pinigus sau žiūrėčiau kažką tokio - autogidas.lt/subaru-legacy-gx-4x4-universalas-2002-01244704 94.html

Blec jei gyvs tai ir kaina tokia visai px nx Geraiauto.plius.lt/skelbimai/subaru-impreza-wrx-2-0-l-sedanas-2002-b enzinas-2694338.html

Ant subariko dar numeriu remelis priekinis mano kontoros kurioj dirbu Piktas idomu kas cia targavoja Nekaltas

Rokas zlibas ??? Apakęs Šypsena

Dzizos pasiulymas Gerai Gerai Gerai

Toki kaip dzizas siulo… bendradarbis turi tik aftomata… patenktintas ziauriai… buvo siu liambda zondu tik biski pasiparino… ir mokejo apie 10K… isvaizda kaip dzizos nuorodoj… GeraiPas mano bratke tokia pati tik sedanas ir zalias… tai vaizdelio nera… bet ir kaina buvo tik 7K lt pirkta pries gera pusmeti… jokiu bedu iki siol… ir motoras tik 2.0l… bet po imprezsos su 1.8 tai uztneka jam ir to 2.0… Cha cha

lagasis ir vienas is variantu, tik impreza man geriau atrodo, naujau, bet legasis vietos daugiau turi.