geri vyrejai ar pigus sharlatanai?

geri vyrejai ar pigus sharlatanai?

Tesdama savo kinietishku restoraniuku tema noriu dar pasiteirauti:
kaip manot ar vyrejai is uzsienio yra is tikro tokie geri?
ar kaip esu girdejus tai tie kuriems nepasiseke dirbt gimtynei?

Esu girdejus toki jokeli:…kad paruoshti tikra sushi gali
tik geras vyrejas Japonijoje…tie kurie dirba uzsienyje
bent viena karta yra apnodyyje klientus…

Ka jus i tai?

Pasirodo salia darbo radau japonishka restoraniukaŠypsena

As manau kad sharlatanai, nes jei jau tokie profai butu, i tokia kaip Lietuva karjeros daryt nevaziuotu! Taip

manau patys geriausi tikrai neatvaziuoja cia- juk ten algos visai kitos, na nebent koks nors nuotykiu pasilges, Taip

Sutinku Taip geriausi gal tik ‘‘Stikliuose’’,kadangi sheimininkai rupinasi savo vardu ir aishku sugeba sumoketi tokiam vyrejui-profesionalui …

hm…tai tada pradedu abejot ar verta badyt tu vyreju sugebejimusNekaltas

gal ash visdelto pasikliausiu savo kaip neblogos vyrejos
galimybem…bet tada savo virtuvei butu visai smagu ishbandyt
ka nors kinietishkoŠypsena…tik kitas klausymas ar pavyks?

Suši nemėgstu, tai dėl manęs, kad ir visi Japonijos šarlatanai čia suvažiuoja, nenunuodys.

Bet maisto kokybe Stikliuose tikrai nera to kiek maistas ten kainuoja, lyginint su kitais restoranais, pvz. "La Provance" kur dirba vietiniai virejai manau kaina yra nerealiai uzkelta.
Lietuviai irgi gali buti ir yra (bent jau teko valgyti ne viena gera patiekala gaminta lietuviu) geri virejai. Uzsienieciai virejai reikalingi tik tuo atveju jei restoranas yra nacionalinis, pvz. kinieciu, japonu ir pan.

Sushi paruosimas nera labai sudetingas ir tai galite pasigaminti namu salygomis. Kinietisi patiekalai irgi nera sudetingi, bet jau dalis. Aisku yra ir sudetingu.

To Velniena : na tai ash ir kalbu apie ‘‘Stikliu’’ kiniechiu restorana ,ar jau nera tokio Nekaltas,kazhkada buvom uzhsuke ir bendravom su vyreju-kiniechiu …

"Stikliu" restoranas uzdarytas, matyt bankrutavo arba yra perdaromas i kitoki restorana ar bara. Maistas ten buvo geras, bet brangokas lyginant su kitais kinu restoranais ir tikrai ne pats geriausias (man geriausias "Rytai" Naugarduko g.), pigu buvo tik dienos pietus kuriuos mielai valgydavau. Vakarais ten budavo nedaug lankytoju, matyt del priezasties, kad "Stikliu" ivaizdis, kad ten viskas yre "shikarno i elitarno ekskliuzivno" ir tuo paciu labai brangu. Tik atsidarius ten buvo nerealiai uzkeltos kainos, veliau atsiradus pigiems kinieciu restoranams kainas nuleido, bet lankytoju taip ir neatsirado daugiau. Matyt del to ji ir uzdare.

Geltonoji upė buvo geriausias Vilniaus kitajskas kabokas maisto paruošimo kultūra ir interjero prasme, o visa kita tai dešovkė (na gal dar vienas kitas yra pusėtinas).
Vakar tyčia praėjau pro buvusią Geltonąją upę ir supratau tik tai, kad pasikeitė pavadinimas (dabar vadinasi Buda).Durys atidarytos, vaikšto padavėjai, bet lankytojų nemačiau.

Durys atidarytos, vaikšto padavėjai, bet lankytojų nemačiau.

Geras pastebejimas kabakas dirba…tipo gyvuoja…
tik kad jis buvo geriausias nesiginchiju…
bet "buvo"…ash kazkodel irgi galvojau kad jis bankrutaves…

Gal kas buvo "Kukabara" restoraniuke…gal gali pasidalint patirtim?