Geri patarimai ir pastebejimai kaip sutalpinti daugiau fotkiu y savo Siemens m55.
Sveiki. Shtai tie patarimai: 1. Kai ygrudi fotika y lizda ir paspaudi camera , atsiranda uzrasas su "Pictures left: 24 (ce pas mane tiek) , vis del to kai visa atminti uzfotkinu gaunasi ne 24 o 28. Tai ce isheitu ne patarimas o pastebejimas … 2. Ce jau tikrai patarimas
: Jei jau sufotkinai visa atminti ir tau reikia padaryti tik dar kelias nuotraukas tai reikia padaryti taip: Ish folderio Filesystem>Pictures>Camera>Low quality ishtrink visas nuotraukas , o ish folderio Filesystem>Pictures>Camera>High quality visas nuotraukas perkelk y Filesystem>Pictures>Camera>Low quality (y ta ish kurio buvai ishtrynes low quality fotkes). Tada bus atsikratyta mazos rezoliucijos fotkiu , kurios nereikalingai uzima vieta. O jei tas fotkes tik ishtrinsi ish low quality folderio ir paliksi ji tuscia o high quality pilna tai tau paprasciausiai nefotkins , o kodel taip yra ce labai daug aiskinimo… P.S. Tai su visais patarimais ir pastebejimais man telpa ne 24 fotkes o 31
Have a nice day.
tikejaus bent jau zodi aciu pamatyt…
Aciu
o kam cia tie patarimai patchini telefona padarai kad butu 3,7 Mb ir nereik nieko trint jei jau ir tiek prifotkini siunti nuotraukas i emaila ir vel pamirsti ta kilnojima is high i low ir panasiai
teisingai
Yra zmoniu kuriem rupi ir garantija… beto jei jau paminejai kazka su emailu kiek supratau per telefona tai parasyk kaip tai padaryti , ko reikia… ir dar beto ten man atrodo reikia pasijungt kazka kad emailus butu galima siusti , o tai ash nieko nepasijunges ir man reikia garantija ishsaugoti. tai ka man daryti? tik ish high y low kelineti…
aisq butu super jeigu pasidaryciau 3,7 mb , bet garantija gi bl…
hm supranti pries patchindamas pasidarytum backupa ir jei kas blogai imeti backupa ir viskas ok krc jei patchintum tikrai tau nereiketu garantinio nes pats ta telefona patvarkytum
nors aisq buna visokiu netiketumu bet… kas nerizikuoja negeria sampano
na bent ash shy dalyka jau senaj buwau “sugalwojas” jis tajkomas nuo to laiko kaj fotika paemiau i rankas
[i m55]
Joa, aš irgi buvau prikišęs savo m55 visokių patch’ų, bet vėliau ėmė kažko tai išsijunginėti, tai paėmiau savą backup’ą ir perrašiau V_Klay kažką ten nuspango, kad jei ne ten įrašysi data tai telefui pzdc, bet perrašiau ir vėl viskas ore
Ir vėl iš naujo patch’us sukėliau, bet ne visus
Rizikuoti kartais reikia
emm tiksliai nezinau apie tas aktyvacijas as tele2 abonentas tai nieko nereikejo aktyvuot kiek zinau bitej reik o apie omni nezinau… nustatymai nieko stebuklingo jei kada nors suvedinejei kompe kokiai pasto tikrinimo programai POP3 tai nieko naujo nerasi bet supranti siemens o ipac M55 be patchu yra tik puse mobilaus
tik ju pagalba pasidarai mobilu butent toki koks tau reikalingas
taip kad gal puse menesio ar truputi daugiau panaudojau svaria mobilke viska isbandziau kad nebutu kur bugu ir daugiau neistveriau spjoviau as i ta garantija ir sugrudau atminties didinimo patchus
aisku del visa ko backupai guli
ir kol kas viskas ok… buvau jau ir uzlauzes mobilke ir vel sutvarkes zodziu daug smagiau