gerbiu tokius vairuotojus
o buvo taip sustojes mersas suka i kaire o as is posukio islekes tik ji pamatau stabdau o jis pavaziavo pora metru i prieki slydu gal ir nebuciau sustojes gal ir buciau jei nepavaziuotu bet nuotaika pakelia tokie vairuotojai kuriems nevisvien kas aplink dedasi malacius 190
man irgi buvo taip stoviu prie pesciuju sviesaforo ir girdziu padangu cypimas ziuriu i galinio veidrodeli o ten atsinesa masina neatsimenu kokia tik , greit sumastau ka daryt o kadangi zmoniu nejo tada tai pirmas begis ir gazas dugnas per raudona
taip isisukau nuo smugio i sikyne
pasirodo malaciai nevaiksto po viena
aha man tai praeita ziema irgi blin ziuriu ateina is siknos jau visas persikreipes… as tik ant signalo… visi pistieji issilakste ir pagazam…
o as negerbiu
zinau bica kuriam 3 mashinas taip sudauzhe tai jis kai stovi prie sankryszhos visada zhiuri y galinio vaizdo veidrodely, kaip ishdresiruotas
gaza
spausk gaza
kiekvienas ciuozdamas link grazesnes syknos rekia
O ydomu kaip mentai tave palaimintų tokiu atveju…
O išvis tai maladiec kad spėjai sureaguoti.Vieną kartą nuo manęs skersom pareinančio seimo narys (dabar jau buvęs)Vaitukaitis spėjo pasitraukti…Jei ne jo reakcija,turboot ir dabar dar jo golfą išsipirkinėčiau…
nu ash manau, kad lakstyt visai nebūtina, ir reikia kartais ne tik i galini veidrodėlį žiūrėt, bet ir į priekį. Nes kai pradeda žiūrėt tik atgal ir čiuižinėja į užpakalius…
Visada sakiau, geras vairuotojas ne tas, kuris nepadaro avariju, o tas, kuris apskritai ju isvengia. Ne tankais vazinejam, turim langus ir veidrodelius, verta stebeti aplinka.
Aš irgi esu pabėges iš vietos, kur kazkoks chlamas iš galo lėkdamas atsistojo. Bet tai vasara buvo…
Man tai tenka i savaite bent pora kartu tepti slides tik kad va paskutini karta nebuvo qr reziume stopas bamberis ir bagazhines dangtis
na as tai nelakstau neautostradoje ypac ziema bet pasitaiko situaciju gerai kad zmoniu yra