Gerbiat?
Jei as vazineju ant Jawos 6 voltes, tai cia geda ar ne pries jus? Po metu pirksiu koki cioperi. Babkes taupaus. Nesijuoktumete is manes, jei as su Jawa varineciau i tusovkes?
nu zhiurint kaip ta tavo jawa atrodo, jei grazhi, prizhiureta… tai vazhinek i sveikata…
supranti, chia kiti forume megsta motus, tik kad butu juodi ir matiniai, nes nereikia plaut
ftu!
nesvarbu su kuo vazineji…svarbu du ratai
As ji priziuriu kiek galima. Dekui, tai tadu Kernavej susitiksime.
nu cia tai jau zajehala loco…!!!
jei yra toks stilius,taj ka dabar darysit??? bjauresites kaj tikri lietuviai kurie nexera neismano ir jau varo???
ir ne del to kad nereikia plaut,o jie juodi matiniai ir NIEKADA NEPLAUNAMI…, nes taj toks stilius!!!
As ne del stiliaus pirkau. Mano stilius sunkiasvores “tackos”, paprasciausiai nebuvo pinigu, o dabar po truputi renku ant Swadow’o ar ant Vulkan’o
nesijaudink, nieko tokio del tos jawos. as irgi bandau pravaziuoti kartais ant vaikino jawos ir nieko, niekas kol kas nesisaipe svarbiausia man rodos kaip pats jautiesi
O kaip galima jaustis? Kaifas! Tiesa Ziurke sake, kad svarbu butu ant dvieju ratu…
Sorry, ne Ziurke, o GIX
oba, zhinosiu, kur tavo ZIURKE skaudi vieta… ikandau!
nu, jeigu taip gyventi patogiau, tai gyvenk
4ever - loco
chia viskas veikia banga vietoj, o mes ant bangos!
veikia shypsenos, o gal tu tarpo nepalikai?
Korno raše:
Jei as vazineju ant Jawos 6 voltes, tai cia geda ar ne pries jus? Po metu pirksiu koki cioperi. Babkes taupaus. Nesijuoktumete is manes, jei as su Jawa varineciau i tusovkes?
tu tik nesinervuok
zhinotum su kuom ash vazhineju, dabar tavo jawa man svajone
a pas tave 350cc??
Viskas tvarkoj su tom Jawom. As su 12-kine vazineju, dabar bandau is jawa-ratbike padaryt kelionini varianta. Su stiklu, cemodanais ir siokiais tokiais spoileriais variklio ausinimui pagerinti.
jo pas mane 350cc
2 cilindrai? ( ar tokiu buna?)
kamutaxujowata raše:
2 cilindrai? ( ar tokiu buna?)
2 cilindrai. Kai blogai degimas sureguliuotas - tada vienas
AISKU 2
tiesa, dar tox klausimelis… kiek machiau auto vostuvai skiriasi - isiurbimo didesnis, ishmetimo mazhesnis. o ar motuose taip pat?
Pamastymai apie pagarba arba Quo vadis…
Siandien buvau Aleksoto turguj. Prie stovincio dnepro (tik emkos sedynes uzvirintos ) pasistaciau savo jawa. Nusipirkes pakeiciau sedynes spynele, nes iki tol varztas buvo. Iseina is parduotuves du dnepristai apsirenge a la baikeriai, ispizdavoja mane, mol “kas ta jawa vogs”… Ir uzriete nosis sedo ant savo kledaro.
Kai pagalvoji - tipishki lituanai. Sedi ant tokio pat shlamshto ir keliasi. Va ish tokiu ir ishauga prietrankos, kurie perseda ant dochlu japoshkiu ir visa gerkle rekia, kad su rusisku mocu geriau is viso nevazinet… Nieko nepadarysi, chamizmas - sunkiai pagydoma liga.