kadangi ziemos meta ir tt bukite malonus ir isijunkite galinius prisrukinius zibintus sningant lyjant esant rukui, ir bukit malonus nejunkit ju visais kitais atvejais, galbut su ijungtom galinem priesrukinem lempom jum ir graziai auto atrodo, taciau jos akina is paskos vaziuojanti vairuotoja!
labiausiai nervina kai vazineja geru oru zmones su ijungtom, tai nei i tvora nei i mieta, o kai sninga nerealiai ir kelias dar nevalytas susidaro nebloga uzsklanda ant galo ir daznai uznesa gabaritines sviesas, bukit malonus ir isijunjkite jas!!! apeliuoju i jusu paciu saugumo jausma juk niekas nenori buti nunestas nuo kelio.
nes praeita ziema ne viena karta teko patriti tokia situacija: neraliai sninga kelias nbevalytas as isijungiu priesrukines, o is paskos vaziuojantis durnelis man pradeda ilgom margalinti, po kiek laiko jis aplenkia mane ir isijungia priesrukine, tipo tu issijunk, as tuo momentu nereaguoju, taciau vos tik jam ja isjungus- ant ilgu! po trecio karto vairuotojai dazniausiai susipranta.
p.s visas sis postas netaikomas priekiniams halogenams, jeijie tvarkingi ir neakina, vazinekit i sveikata, as pats uz tai kad priekyje kuo daugiau sviesos butu!
p.p.s kaip issireiske vienas zmogus: kad ir kokia masina sustra butu, bet jei pas ja nedega nors viena isorineiu prietaisu lempute, ji bus paskutinis gaidys!
Kartais norisi tokį veikėją susistabdyti ir pabaksnoti į jo nosį su KET, kur aiškiai apibrėžtas priešrūkinių žibintų naudojimas. Bet kas iš to, jei net krūti policininkai ant krūtų policijos mašinų prisikabinę iš Maximos ar taupos kinietiškus “priešrūkinius” žibintus pleškina.
Tai kad visi taip daro, aišq, kurie normalūs vairuotojai. O šiaip tai nusigrybavai, kad sureguliuotos priešrūkinės iš priekio neakina vairuotojų. Logiškai pamastyk: kur dvi lempos šviečia, ir kur keturios, jau nekalbant apie tai, kad paprastai naktį, ne rūke ir ne per lietų, visiškai nieko neprideda, tik akina aplinkinius…
Nežinau kokie Tavo priešrūkiniai halogenai, bet man tai šviesos prideda. O ir jokio skirtumo ar dvi ar keturios ar dešimt, jei teisingai sureguliuotos. Ir kai iš priekio atvažiuoja mersas, nors morda ir visa šviečia, tikrai neakina jei sureguliuota.
O seip mintis isreiskiai labai gerai, ar visom 5 uz, o kas del priekiniu papildomu zibintu, jeigu jie tvarkingi ir juose stove ne 100W lemputes tai kodel ne… Vis geriau neu užknisaI melyni ar ten raudoni ar zali prunkstukai ant kapoto!!!
pvz mano 164 stovi originalus priesrukiniai turintys viena reguliavimo varzta…ka ten besukiok tai tik biskis daugiau sviesos po pat nosim sonuose atsiranda…jungiu tik kai jau nifiga nesimato(ir tai efekto nera) ar kai kaimo keliuku pas mociute vaziuoju…kaimieciam gal kruciau atrodau …jau nekalbant apie visokius ten blizgucius ish gariunu …
Rocco nu nu merso neakina. Akina ir dar kaip akina. Vat mane ir uzknisa, kai susijungia visas priesrukines ir vaziuoja, del to as ir pats su jom vazineju ijungtom,kad nors kiek susivienodintu sviesos srautas ir ne taip akintu.
Vat būtent, kad pas mane stovi originalūs gamykliniai, tik jie nxj daugiau nešviečia, o akina tai normaliai, irnereikia lia lia, kai tėvukas su mano mašina naktį iš priekio atvažiuoja, tai iš karto per akis kala, nors viskas zb sureguliuota. Logiškai pagalvokit - papildomi liumenai, papildomas atvažiuojančio vairuotojo akių dirgiklis…