geras mano gyvenimas

geras mano gyvenimas

turiu daug zaidimu,masinu,turiu namus

_______________________jo pasižiūrėjau profilį tik dabar ir tikrai,kad reikia pataisyti savo žinutę-ignotai gal nori kad diržu kailį išperčiau… Kandanagi snargliau mauk iš šio forumo

Neturi su kuo žaisti ???

Nori nebeturėti???

Klausimeli,oglasite ves spisok pozaluista,bo manau,kad vulgarybiu yra ir daugiau,tad gal netaupyk,dek viska iskarto,kad but is ko rinktis Ignoruoju Piktas

Pasiūlymas buvo tik vienas vienintelis ir konkrečiam asmeniui,tad Super ,kad ir kaip norėtumei spisko nebus

Turbut myli vyrus jei tai siulai Veee Ignoruojuvisi jus amzinai vienas kitam siulot Veee

Super-ai einam pasimylėt… Tūsas

Ni,as taip noreciau Myliubet as neturiu pimpalo Žliumbiaas nepritampu prie jusu Baisujus cia taip vyriskai Pavargęs

Super aš tau sąvajy galėsiu įsodinti(taip sakant paskolinti) Liežuvis Juokiasi

Klausyk,tu,agronome sodintojau…nelysk i mano arimus su savo piktzolem,bo…dar prigis Baisu

Bent prie vaiku biski susilaikykit… Ignasio, neskaityk Piktas

As labai labai linkiu tau svenciu proga kad prigytu Cha cha

__________________________ o nuo kada čia 30+ renkasi vaikai Nekaltasnejau moderas nestovi ant įėjimo ir netikrina pasų Nekaltas

___________________________ nuo kadu kultūrinis augalas su varpa piktžole patapo Nekaltas

Klausimėli, daug klausineji Cha chaNezinau kaip cia tas Ignasijus “prasprudo”. Gal pasistiebes iejo, kad didesnis atrodytu… Girtas O gal klubus supainiojo… NekaltasO jus… koki pavyzdi vaikui rodot… Piktas Surimtekit… Kanda

jo pasižiūrėjau profilį tik dabar ir tikrai,kad reikia pataisyti savo žinutę-ignotai gal nori kad diržu kailį išperčiau…nagi snargliau mauk iš šio forumoKanda

aš tikrai nepagalvojau,kad čia gali atgrybauti toks mažas bezdalius-SORRY

Cha,Klausimeli,norejai pasirodyt krutas o patapai vaiku tvirkintoju…taip tau ir reikia