geras mano gyvenimas
turiu daug zaidimu,masinu,turiu namus
_______________________jo pasižiūrėjau profilį tik dabar ir tikrai,kad reikia pataisyti savo žinutę-ignotai gal nori kad diržu kailį išperčiau… nagi snargliau mauk iš šio forumo
Neturi su kuo žaisti
Nori nebeturėti???
Klausimeli,oglasite ves spisok pozaluista,bo manau,kad vulgarybiu yra ir daugiau,tad gal netaupyk,dek viska iskarto,kad but is ko rinktis
Pasiūlymas buvo tik vienas vienintelis ir konkrečiam asmeniui,tad Super ,kad ir kaip norėtumei spisko nebus
Turbut myli vyrus jei tai siulai
visi jus amzinai vienas kitam siulot
Super-ai einam pasimylėt…
Ni,as taip noreciau bet as neturiu pimpalo
as nepritampu prie jusu
jus cia taip vyriskai
Super aš tau sąvajy galėsiu įsodinti(taip sakant paskolinti)
Klausyk,tu,agronome sodintojau…nelysk i mano arimus su savo piktzolem,bo…dar prigis
Bent prie vaiku biski susilaikykit… Ignasio, neskaityk
As labai labai linkiu tau svenciu proga kad prigytu
__________________________ o nuo kada čia 30+ renkasi vaikai nejau moderas nestovi ant įėjimo ir netikrina pasų
___________________________ nuo kadu kultūrinis augalas su varpa piktžole patapo
Klausimėli, daug klausineji Nezinau kaip cia tas Ignasijus “prasprudo”. Gal pasistiebes iejo, kad didesnis atrodytu…
O gal klubus supainiojo…
O jus… koki pavyzdi vaikui rodot…
Surimtekit…
jo pasižiūrėjau profilį tik dabar ir tikrai,kad reikia pataisyti savo žinutę-ignotai gal nori kad diržu kailį išperčiau…nagi snargliau mauk iš šio forumo
aš tikrai nepagalvojau,kad čia gali atgrybauti toks mažas bezdalius-SORRY
Cha,Klausimeli,norejai pasirodyt krutas o patapai vaiku tvirkintoju…taip tau ir reikia