Geras anegdociux

Geras anegdociuxCha cha

Prasiveria durys. Vyras energingai: - Brangioji, as jau namie! (Tyla) - As parejau! (Spengianti tyla) - Kas cia per velniava? Mylimas vyras grizta is darbo pavarges, alkanas, o ji pasitinka tik suplysusios slepetes ir perkares katinas! (Katinas demonstratyviai nusisuka ir pridergia i slepete) - Seimyna, po paraliais! Kur jus? (Tyla) - Na, gerai, velnias su jumis! O as, beje, siandien alga gavau! (Nulis emociju) - Mane pareigose paaukstino! (Du nuliai emociju) - Juk siandien mano gimtadienis, po galais! (Truputi garsiau) - Na, gerai! Jei nieko nera namie, tai as rukysiu kambaryje! O jus Nors ir uzduskite! (Dar garsiau) - Ir draugu pasikviesiu! Degtine gersim! Daug degtines! Ir ateis jie ne su savo debilemis zmonomis, o su draugemis! Ir man atves! (Tyla) - Beje, brangioji zmonele, noriu tau stai ka pasakyti: manjau seniai i aki krito tavo drauge Maryte is gretimos laiptines. Ir, atrodo, as jai taip pat. Kale ji, zinoma, bet as juk su ja negyvensiu, tik mylesiuosi, tai koks man skirtumas, kad jos charakteris nepakenciamas. (Kapu tyla) - O draugai prisigers ir vel prades apie tave visokias nesvankybes sneketi. As juos pavadinsiu stuobriais - juk, tiesa sakant, jie tokie ir yra. (Katinas, pakeles uodega, demonstratyviai rodo panieka) - Beje, tas gaidys Petras, kuris musu vestuvese buvo, taip pat savo zmonai neistikimas. Ir netgi ne su Ona (tai seniau buvo), o su Jonu! (Katinas priderge i antra slepete) - Ir apskritai visi musu pazistami, iskaitant ir tavo giminaicius, slykstus ir degradave tipai. (Katinas is leto patraukia kambario link ir praveria duris) O kambaryje - sventinis stalas, balionai, vynas, degtine,draugai, Kale Maryte, Ona, Jonas, gaidys Petras ir mylima zmona. Visi is nuostabos net issizioje, o ant sienos puikuojasi plakatas: “Sveikiname sulaukus keturiasdesimties!” Kazkur is tolo pasigirsta vos girdimas zmonos balsas: “Su gimtadieniu, brangusis… Mes norejome tau staigmena padaryti, pradziuginti…”

[b–u–v–o]

Prieš kurdamas temą, pasitikrink paieškoje, ar nebuvo to jau anksčiau. Mirkt[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/192978.48 1-=(164127193](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/192978.481-=(164127193) Kaip matai, buvo. Nustebęsseptima