geras AI
Geras tas crysis AI Visokie bajeriai buna, tarkim is nematomo pasidarai matomu ir vel nematomu, saukia what the hell was that arba kai uzmato pradeda rekt american pig
eina nx grafika
Predator
cia jis ka, tamposi??!
iškrypeliai kažkokie ;D vienas tampo kitas žiūri .
o šiaip laukiam pilno
Toks vaizdas, kad jis ten syysiu daro
bet lazdom kazkkokom sysioja D
Taip jis sysioja Del grafikos tai cia low biski, su viskuom medium graziau atrodo ir eina normaliai tik shaders medium nebe high.
isjunk ta post procesing, labai stabdo zinok crysis ai tikrai geras
sakau man patinka pamegink su speed greit is priekio prie ju pribegt gera reakcija ju tada buna “Whoaaa?!” arba su strengh issok virs ju, kai jie su baime seka tave akim poto tepa slides
nu sitas screenas tai jau panasesnis dbr priek prie jo, pagauk, isijunk strengh ir numesk palaikes F, tada jo neuzmusi, ka gali zinot gal apsimish? nemeginau
kazkaip tai nedrasu man prie myzanciu vyru eit, kad ir virtualiai
Ale kazkokia svieciancia substancija myza . Fosforo pririjes.
gal cia “sake” ?
Atsiprasau esu sakes geres. bet taip nesviecia
cia ateitis tai cia gal genetishkai modifikuota sake?
Biski “angliu uzmetus” su rivatuneriu sukasi 1280x1024 medium, postprocessing low lyg ir normaliai viskas
na ir kokie ten angliai? overclockas? o rimtaj dbr prie topacio kai uzoverclockini vaizdushke kas jai atsitinka (ta prasme kokiu budu jai ten kenkia? perkaista?)? Nelabai nusimanau as api overclockinimus
nu gi tai dar ne AI, šiaip trigeriai (paprasta reakcija į tam tikrus įvykius). AI tai kai priešas derina savo veiksmus pagal aplinkybes. T.y. kai prasidėjus susišaudymui pradeda ieškot priedangos ar bando apeit iš užnugario. “Oi, kas čia buvo? Turbūt pasirodė” sakė ir Thief 3 sargybiniai kai staiga išnirdavai iš šešėlio ir vėl pasislėpdavai už kampo