geras AI

geras AI

Geras tas crysis AI Cha cha Visokie bajeriai buna, tarkim is nematomo pasidarai matomu ir vel nematomu, saukia what the hell was that arba kai uzmato pradeda rekt american pig Cha cha

eina nx grafika Apakęs Nežinau

Predator Vau!

cia jis ka, tamposi??! Vau!

iškrypeliai kažkokie ;D vienas tampo kitas žiūri .

o šiaip laukiam pilno Tūsas

Toks vaizdas, kad jis ten syysiu daro Cha cha

bet lazdom kazkkokom sysioja Cha chaD

Taip jis sysioja Cha cha Del grafikos tai cia low biski, su viskuom medium graziau atrodo ir eina normaliai tik shaders medium nebe high.

isjunk ta post procesing, labai stabdo zinok Šypsena crysis ai tikrai geras Cha cha sakau man patinka pamegink su speed greit is priekio prie ju pribegt gera reakcija ju tada buna “Whoaaa?!” arba su strengh issok virs ju, kai jie su baime seka tave akim poto tepa slides Juokiasi

Va cia biski normaliau img225.imageshack.us/my.php?image=geriauwv2.jpg, tiesa sunkiau losiasi Cha cha

nu sitas screenas tai jau panasesnis Mirkt dbr priek prie jo, pagauk, isijunk strengh ir numesk palaikes F, tada jo neuzmusi, ka gali zinot gal apsimish? nemeginau Juokiasi kazkaip tai nedrasu man prie myzanciu vyru eit, kad ir virtualiai Cha cha Juokiasi

Ale kazkokia svieciancia substancija myza Cha cha. Fosforo pririjes.

gal cia “sake” ? Mirkt

Atsiprasau esu sakes geres. bet taip nesviecia Ne

cia ateitis tai cia gal genetishkai modifikuota sake? Nekaltas

Biski “angliu uzmetus” su rivatuneriu sukasi 1280x1024 medium, postprocessing low lyg ir normaliai viskas Cha cha

na ir kokie ten angliai? overclockas? Šypsena o rimtaj dbr prie topacio kai uzoverclockini vaizdushke kas jai atsitinka (ta prasme kokiu budu jai ten kenkia? perkaista?)? Nelabai nusimanau as api overclockinimus Nekaltas

nu gi tai dar ne AI, šiaip trigeriai (paprasta reakcija į tam tikrus įvykius). AI tai kai priešas derina savo veiksmus pagal aplinkybes. T.y. kai prasidėjus susišaudymui pradeda ieškot priedangos ar bando apeit iš užnugario. “Oi, kas čia buvo? Turbūt pasirodė” sakė ir Thief 3 sargybiniai kai staiga išnirdavai iš šešėlio ir vėl pasislėpdavai už kampo Šypsena