gerai padarytas

gerai padarytas

Gerai atlaike norvegija,svedija,suomija,estija,latvija,lenkijos daxuja kart,vokieti ne karta,slovakija,vengrija,italija,cekija,kroatija,gal dar kazka neatsimenu Apkabinimas

juokiasi cimodanas is tokiu laikymu…

Mano cemodanas irgi smaikstuolis buvo, svilt laidai prie akumo buvo pradeje Cha cha tai pakeiciau laidus ± i pacius storiausius kuriuos parduotuvej radau, bet cia dar pries profui uzkuriant

nera ko is jo juoktis,as vis bandau atsimint ar esu jam kazka keites (iskaiciuota ir tepalai),o praviaziavau su juo virs 40 k km Liežuvis

80% kad tikrai nieko jam nekeista Cha cha

puse lemo su sitais visi vaziuoja ir dar net tepalus ne visi keicia Juokiasi

Kuostia Juokiasi

Esu keitęs ir reikia keisti yra skirtingi dalykai. Čia tau ne tajota Cha cha

Vis del to visa nakty mastes,prisiminiau kad galinius amortizatorius jam keiciau ir ratlankius Cha cha Dabar klausimas kitas,kaip su warsuvos airportu?ten reikia ilyst jau i mokama kelia,ar ne?

Aš nemokamu keliu privažiavau, bet tai buvo 3m atgal

Nemokamas

draugas passatą delfiną 1.9tdi už 250e vokiečiuos netyčia rado, su parvežimu 500e gavosi. Nesurūdijęs, neapdaužytas, lieti ratai. Tai pasikeitė tepalus, filtrus, padangas ir amortikus. Suka kilometrus be bėdų. Ir vokietijoj buvo, ir lenkuose pastoviai, antrą kart į daniją jau išlėkė, ten kilometrus suka. Saliarką belekokią pila, webasta veikia, kondicionierius veikia. Sakė turbūt pats geriausias pirkinys per visą laiką Cha cha Kablys yra, tai dar ir traliuką prisikabinęs patampo

aciu Laimingas

delfinu ir as turejau,net 3 tai tiskliai Šypsena irgi gera masina,bet jie jau reikalavo investiciju Cha cha vienam vaziuokles daug keist teko ir guolius kelis kartus,kitas makroflexo i slenkscius reikalavo ir technikinei 50lt Juokiasi

Delfinas jaučiu pats geriausias ir patikimiausias Passat Gerai

tai 40kkm ar 400kkm ? nes jeigu reik stebetis kad 40kkm eina be gedimu, tai cia kazkas keisto

Virs 40k km. As ir nesistebiu labai,tiesiog dabar taip niekada nedaryciau tokiu nesamoniu Šypsena pats pagalvok ar vaziuotum tiek,nekeites tepalo,dirzo ir panasiai… Drovus

Gmc tas pries delfina manau daug patikimesnis Apkabinimas

Jie ismire visi jau, o delfinai dar gyvi Taip