gerai padarytas
atlaike norvegija,svedija,suomija,estija,latvija,lenkijos daxuja kart,vokieti ne karta,slovakija,vengrija,italija,cekija,kroatija,gal dar kazka neatsimenu
juokiasi cimodanas is tokiu laikymu…
Mano cemodanas irgi smaikstuolis buvo, svilt laidai prie akumo buvo pradeje tai pakeiciau laidus ± i pacius storiausius kuriuos parduotuvej radau, bet cia dar pries profui uzkuriant
nera ko is jo juoktis,as vis bandau atsimint ar esu jam kazka keites (iskaiciuota ir tepalai),o praviaziavau su juo virs 40 k km
80% kad tikrai nieko jam nekeista
puse lemo su sitais visi vaziuoja ir dar net tepalus ne visi keicia
Kuostia
Esu keitęs ir reikia keisti yra skirtingi dalykai. Čia tau ne tajota
Vis del to visa nakty mastes,prisiminiau kad galinius amortizatorius jam keiciau ir ratlankius Dabar klausimas kitas,kaip su warsuvos airportu?ten reikia ilyst jau i mokama kelia,ar ne?
Aš nemokamu keliu privažiavau, bet tai buvo 3m atgal
Nemokamas
draugas passatą delfiną 1.9tdi už 250e vokiečiuos netyčia rado, su parvežimu 500e gavosi. Nesurūdijęs, neapdaužytas, lieti ratai. Tai pasikeitė tepalus, filtrus, padangas ir amortikus. Suka kilometrus be bėdų. Ir vokietijoj buvo, ir lenkuose pastoviai, antrą kart į daniją jau išlėkė, ten kilometrus suka. Saliarką belekokią pila, webasta veikia, kondicionierius veikia. Sakė turbūt pats geriausias pirkinys per visą laiką Kablys yra, tai dar ir traliuką prisikabinęs patampo
aciu
delfinu ir as turejau,net 3 tai tiskliai irgi gera masina,bet jie jau reikalavo investiciju
vienam vaziuokles daug keist teko ir guolius kelis kartus,kitas makroflexo i slenkscius reikalavo ir technikinei 50lt
Delfinas jaučiu pats geriausias ir patikimiausias Passat
tai 40kkm ar 400kkm ? nes jeigu reik stebetis kad 40kkm eina be gedimu, tai cia kazkas keisto
Virs 40k km. As ir nesistebiu labai,tiesiog dabar taip niekada nedaryciau tokiu nesamoniu pats pagalvok ar vaziuotum tiek,nekeites tepalo,dirzo ir panasiai…
Gmc tas pries delfina manau daug patikimesnis
Jie ismire visi jau, o delfinai dar gyvi