gerai padarIta?

gerai padarIta?

tavo? puikiai padarIta Taip

cia tas melynas kovinis? bet kad spalva lyg ir nemelyna Cha cha

Gerai Gerai

Blogai

Čia pilkas kovinis, kuris dienoraštyje truputį aprašytas Šypsena Dominique - Mano, bet dar liko nedadarytų vietų - visų pirma, reikia lankus dar skarda prie stoikių prikabint, tada dažyt, tada paminkštinimai etc Mirkt

aš neegzpertas, kaip ten yr su homologacija, tai jos galiojimas baigiasi? ir tada turi iš naujo kėdes pirkt, diržus, lankus virint? Idėja

YCpr0s - Taip, kėdėm ir diržam taip yra. Dėl homologacijos lankams dar tiksliai neišsiaiškinau visko Šypsena

kas darytojas? lankams homo iki gyvos, jei masina be dideliu avariju avariju…

BaurTC - Pasakysiu taip - ne Igoris ir ne Afganas Mirkt

Lankam homologacija galioja tol, kol nebuvo rimtos avarijos, kurios metu galejo ar buvo pazeisti lankai. Tada reikia varyti pas tuos kas homologuoja ir prasyti, kad sutvarkytu arba patikrintu lanku stovi. Su sedynem ir dirzais dziza beveik teisingai atsake Šypsena Jei pasibaigia homologacija reikia keisti, arba siusti i gamykla, kad patikrintu ir yra galimybe, kad dar prates homologacija 2 ar 3 metam Šypsena Bet cia labai didelis zaidimas Šypsena O lankai atrodo neblogai Šypsena Panasu i Ekstremvitos darba, tik mano manymu nereikejo to kryziaus kur duryse taip aukstai kelt Šypsena Baisi kankyne ilipant ir islipant, o saugumo prisidejo minimaliai Mirkt

tai kada blec pavezinsi !!!