Gerai nenorit kalbeti apie istorijas tad kitas klausimasoks ums dalykas patinka ir nepatinka

Gerai nenorit kalbeti apie istorijas tad kitas klausimasoks ums dalykas patinka ir nepatinka

Man tai kai as pavelavau i pirma pamoka (i fizini) ir spardziau sptorto sales duris isvisu jegu o ten pasirodo vyko lietuviu kalbos egzaminas kuri vede mokyklos direktorius sakes kaip PERSIKES buvau kai jis atidare duris bet nieko matyt negirdejo fu fu aciu dievui Juokiasi

ka niekas neturejot idomiu istoriju?

o tu manai,kad tokios istorijos kaip tavo papasakota yra labai įdomios?
hm…

na gerai tada patark apie ka man uzvesti FORUMA?

as tai karta ejau i mishka

(ce idomiausia manyciau Liežuvis)

hm…

Tau maliavka jau i kaili reiketu ikrest, nes uzhknisi su savo durnom temom Drozhk i iki18 ir chia daugiau nosies nekishkPiktas

Pats Mamaliavka pats ir drozk jei tave ten taip traukia

Dar shakojiesPiktas

man tai nepatinka kad as kiekviena penktadieni pareinu is matiekos papildomo ir kai einu pro stoti vis atsitinka kasnorsŠypsena niu pvz viena kart ejau ir kojos susipyne kazkaip tai dejau visu priekiu kas mate tai pzdc susilyde… antras kartais einu netoli tos vietos tai paslydau o priesais is mano sulios du bicai ejo… niu tai spekit ar nezvenge… atrodo lyg buciau kerepla kokia… kojos manes jau nebeklauso Cha cha tej va mane tas uznervino jau Cha cha Cha cha Cha cha

Nu cia taip istikruju buvo Juokiasi