Gera žinia klubiečiams

Gera žinia klubiečiamsLaimingas

…galvojot,kad senatvinis marazmas nepagydomas ir su tuo susitaikėtPavargęs
…nė velnio,greit jau ir Lietuvoje bus pardavinėjami vaistai nuo
demensijos(marazmo)GeraiNiam niam…ir mane pagydys,ir Jus pagydysLaimingas
Ar nudžiuginau…Flirtas

Nenudziuginai. Nemaza dalisMoteris paslapciomis pils mums tuos vaistus i Alus.Pasekme - virsime tingiais triušiais. Marazmas - gyvenimo variklisCha cha

Nu ne tas žodis, kaip nudžiuginai Laimingas
Gal pavyks kaip nors apsilenkti su tuo senatviniu marazmu, o tai ta senatvė su savo marazminėm akim vis artėja ir artėja…

Allways ValkataCha cha-tai raik turėt kišeniuj dežurną viagros sloiniką…Girtas

Miglute-kaip gi apsilenksi,jei marazmas į klubą jau atėjoGirtas
…atsliūkino tyliai…Laimingas

…o jej ash visaj nenoriu pasvejkti???..ir babkiu neturiu…

Ne, viagros slonikas gali pagelbet uzgriuvus fizinems potencijos problemoms. Marazmas, gi psichologinė būsena. Ją atstatyti gali tik gera kompanija ir pora viedrų Alus. O jei paslapciomis Moteris tos naujos ricinos privarvins i musuAlus, tai gales supancioti gatavai, kaip latviu pionierius ("Visad gatavs"Cha cha).
Aš balsuoju už teisę gyventi su savu prisijaukintu marazmu.

Apakęs nu cia tai geras JuokiasiCha chaJuokiasi

o aš galvojau kad marazmas tai Moterissavam vyrui t.y. toks švelnybinis žmona pakaitalas,nes mane jau seniai Vyrastik taip ir vadina

Tada aš nelabai suprantu, kas iš tikro yra tas marazmas Nekaltas Jeigu tai, kaip sakė (Ni) yra senatvinė dimensija, nesuprantu, kaip ji gali būti gyvenimo variklis… Nekaltas kai nieko nebepameni ir esi visiškai pasimetęs laike ir įvykiuose…

Nė velnio - geriau būti amžinu durniumi, nei išgydytu marazmatikuKanda

tai dabar nelabai suprantuDrovus
reikia džiaugtis ar verktiNekaltas???

nieko nuostabaus Cha cha

Mieloji Ledi,
Leiskite Jums priminti, kad pries meneseli jau kalbejome apie tai, kad tas mielasis marazmas veda prie visisko suvaikejimo. Kam jau kam, o nuostabiausioms moteriskems (30+)Flirtas neturetu kilti abejoniu del to, kad siame pasaulyje vaikai yra sventos butybes, del kuriu verta verstis per galvą, šokti ant stalo, mylėti ir neapkęsti. Vaikai yra mūsų ir jūsų varikliukai. Taigi Jūs gaunate galimybę ygyti antrąjį varikliuką - gyvenimo gazui įpurkštiBučkis

Pasirodo MARAZMAS labai plati sąvoka, turinti labai daug reikšmių. Kiekvienas žiūrim dabar iš savo varpinės ir nepagaunam kampo, apie ką kalbam…
P.S. po pirmos žinutės kažką lyg ir supratau, dabar tai jau nieko.

Juodoji našlele, gražioji gėleleFlirtas
Pameni, buvo tokia graziDrovus daina-
Kai man linksma dainuoju, o kai liudna verkiu
…kazkokiu keliu…
…lialialia… ne dėl to kad bučiavoBučkis
… kad nubėgo keliu … lialiaiaiiaiaiaiaiGirtas

Ledi-Gėlėne dimensija,dEmensija…bet vis tiek geras dalykas…Tūsas

Miglute, ar tamstytei galvelė susisukoGirtas? Aišku, kad mes visi žiūrim iš savų varpinių, bo jei susirinktume į vieną, tai ana vargšelė neatlaikytų mūsų (aš čia nekalbu apie Rydo simpatijas) svorio, linktu, linktu kol būtų buch bach tarararartach buchBaisu

Miglute-Bučkis…kad nesupranti-irgi marazmo požymis-esi savaApkabinimasTūsas