Gera fotiko kokybe?

Gera fotiko kokybe?

Drougs fotika nusipirko uz nemaza suma, sako padarysiu kadru keleta. Padare Pavargęs Pavargęs Pavargęs Kvankt? Galvoja sustra fotika nusipirks ir bus fotografs Cha cha

reikia ne tik begalybe litu sukist i aparata bet ir moket juo naudotis Šypsena

noriu_alaus, konkretus faktas pries akis Labas cia tas su objektyvu fotikas, pailgas toks Cha cha O elgtis nemoka Cha cha Sako kas yra, nebloga foto visai Juokiasi

jei nesinaudosi tuo, kas prilipdyta ant pečiu, tai ir brangiausias fotikas siuo atveju nepades …

Tai jau ISO ne 3200 naudot visu pirma Kvankt?

simkka, jis ten reguliavo, sako va ISO pakeliam, dabar leds bus, nes per mazas buvo Juokiasi Na tipo supranta kas tas ISO apskritai yra Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Samsung GX-1L Gerai

Nors kaip prie ISO 3200 tai dar gera kokybe, butu kokia muiline tai nepazintum kokia masina Cha cha

reikia tureti dievo dovana norint su veidrodiniu fotiku padaryti kokybe kaip su sena nokia esant dienos apsvietimui Juokiasi Juokiasi Juokiasi Apsvaigęs Apsvaigęs Juokiasio kodel jis ta samsunga pirko? jauciu pats blogiausias imanomas variantas is DSLR Juokiasi

B-O-C-I-U-S, yo, samsungas cia. O tai kas daryt zmogui kad normalios kokybes nuotraukos butu? Ans nebezino nei kur detis, *skylė*voja visi o elgtis nemoka Cha chasimkka, na nezinau koks pas mane muilineje ISO, bet nuotraukos simta kartu geresnes Cha chaimg196.imageshack.us/i/phootoshootforcalendar.jpg/

as irgi planuoju pirkt geresni fotika,bet gal kam jis man reikalingas istikruju Nekaltas

SVO, nezinau kodel butent toki pirko Šypsena jam svarbu long`as (pailgas) Juokiasi

ISO mazint o ne didint reikia norint kokybes. Kadruote kraupi, tamsi foto, zodziu ne fotike o akyse ir rankose esme LiežuvisIr aplamai pirk samsunga… Nekaltas Blogai

Taia matai tavo muiline pati geriau susipranta kaip fotkint nei tavo drougs Cha cha

iso 3200 ir islaikymas 1/3000 nu f16 dar is bedos pateisint galima

Bajoras, viskas aisku. Ans galvoja, kuo didesnis ISO, tuo geriau Juokiasi Juokiasisimkka, Mirkt Gerai

shar> tavo muiline jau “next level”, taip, kad su visiskai biudzetiniu muilu ne nesvajok to ka padarei Cha cha

tegul tavo drauga naudoja automatini rezima nevaidines cia mJanininko Juokiasi

drylio, aik, pas mane jau visiskai primityvus ir paprastas kodak z612 Šypsena 6.1mpx. Rageliuose daugiau buna Cha chaSVO, Juokiasi Gerai