Gera fotiko kokybe?
Drougs fotika nusipirko uz nemaza suma, sako padarysiu kadru keleta. Padare
Galvoja sustra fotika nusipirks ir bus fotografs
reikia ne tik begalybe litu sukist i aparata bet ir moket juo naudotis
noriu_alaus, konkretus faktas pries akis cia tas su objektyvu fotikas, pailgas toks
O elgtis nemoka
Sako kas yra, nebloga foto visai
jei nesinaudosi tuo, kas prilipdyta ant pečiu, tai ir brangiausias fotikas siuo atveju nepades …
Tai jau ISO ne 3200 naudot visu pirma
simkka, jis ten reguliavo, sako va ISO pakeliam, dabar leds bus, nes per mazas buvo Na tipo supranta kas tas ISO apskritai yra
Samsung GX-1L
Nors kaip prie ISO 3200 tai dar gera kokybe, butu kokia muiline tai nepazintum kokia masina
reikia tureti dievo dovana norint su veidrodiniu fotiku padaryti kokybe kaip su sena nokia esant dienos apsvietimui
o kodel jis ta samsunga pirko? jauciu pats blogiausias imanomas variantas is DSLR
B-O-C-I-U-S, yo, samsungas cia. O tai kas daryt zmogui kad normalios kokybes nuotraukos butu? Ans nebezino nei kur detis, *skylė*voja visi o elgtis nemoka simkka, na nezinau koks pas mane muilineje ISO, bet nuotraukos simta kartu geresnes
img196.imageshack.us/i/phootoshootforcalendar.jpg/
as irgi planuoju pirkt geresni fotika,bet gal kam jis man reikalingas istikruju
SVO, nezinau kodel butent toki pirko jam svarbu long`as (pailgas)
ISO mazint o ne didint reikia norint kokybes. Kadruote kraupi, tamsi foto, zodziu ne fotike o akyse ir rankose esme Ir aplamai pirk samsunga…
Taia matai tavo muiline pati geriau susipranta kaip fotkint nei tavo drougs
iso 3200 ir islaikymas 1/3000 nu f16 dar is bedos pateisint galima
Bajoras, viskas aisku. Ans galvoja, kuo didesnis ISO, tuo geriau
simkka,
shar> tavo muiline jau “next level”, taip, kad su visiskai biudzetiniu muilu ne nesvajok to ka padarei
tegul tavo drauga naudoja automatini rezima nevaidines cia mJanininko
drylio, aik, pas mane jau visiskai primityvus ir paprastas kodak z612 6.1mpx. Rageliuose daugiau buna
SVO,