Geometrijos atstatymas
Sveiki. Siandien priverstinai teko susipazinti su ratu geometrijos atstatymo kainomis. Istorija tokia: po stuktelejimo priekiniu ratu i bordiura buvo pazeista pakaba (lenktos vienos sakes, etc.). Zinoma, sakes "ekskluzyvui", kaip Tanagroj pasake, teko uzsakinet audi centre (kaina 915 lt). Tik dabar suprantu koks naivus buvau pirkdamas Coupe (V6, NEquatro) ir tikedamasis, jog tiks bulkos detales.Mano didziam nusivylimui, uzdejus sakes plika akim tapo matoma, jog vienas priekinis ratas pavaziaves atgal - vienoj pusej iki arkos telpa 4 pirstai, o kitoj tik du (tikriausiai lenktas balkis ar kazkas panasaus).Na, padare man suvedima. Vaziuoja lyg ir normaliai, truputi traukia kairen (ankstesniam auto savininkui ivaziavo i gala ir jau nusipirkau su tuo silpnu traukimu i kaire), bet kazkokia nesamone vazinet su skersa masina. Taigi, emiau dometis geometrijos atstatymu. Radau firmele seskines 55 (Vilnius),kurioje yra stendas ir visa kita. Sako, jog priekio ir galo atstatymas iki normalios busenos kainuos 750 (gal dar 50 nusideresiu, jei pavyks). Beveik susitariau masina atvaryt rytoj po pietu ir jie man ja patvarkytu iki penktadienio vakaro.
Taigi, ar kaina jusu manymu "normali"? Gal kas jau esat dare ten geometrijos atstatyma, kokie atsiliepimai?
P.S. nerimtai:
Taip ir zlunga planai apie tiuninga, o juk tiek buvau sumastes. Ech, geriausias tiuningas - tvarkinga masina. Sulankstytas sakes jauciu kur nors ant televizoriaus padesiu - prabangus gi daiktas - tegu visi mato kaip gerai gyvenu .
Visu pirma uzuojauta…
o del geometrijos pazeidimo: tai arba tu arba as nesuprantam kas tas yra
mano durnu supratimu, automobilio geometrija pazeidziama, kai persikreipia pats kebulas ar kazkas tokio ir tokios masinos atremontuoti jau tikrai beveik be sansu…
buvo man irgi bajeris: nupirkau masinele ir tik garaze gerai apziurejus pamaciau kad po galiniu ratu pilna “shaibu”… vsio galvojau - pinigai i bala… bet pasirodo lenkta buvo tik galine asis. Taigi keleta valandeliu ir 100lt (na opelis lieka opeliu
) ir masina sveika…
sekmes tau tvarkantis…
P.S. Tai kaip ten su ta geometrija?
gal kas geriau zinot
manau del tokiu pinigu i kauna but pravartu atvaziuot. geri meistrai yra garliavoj, prie jonuciu sankryzos sviesoforu. dirba jie jau seniai ir nera branginykai. zinau liaudis is vilniaus ir nuo pajurio atvaziuoja… tik eiles pas juos didesnes…
uz balkes atstatyma 750lt. kaina normali, man tik neaaishku pasidare del pakabos daliu, nes nuvares i viena servisa gavau atsakyma kad Audi Coupe vaziuokles dalys tokios pacios kaip ir bulku, ar pas tave kokia nors ypatinga coupeshke?
galiu pradziuginti ir del priekiniu faru, nezinau kaip jie isigudrina jas nuimti bet faktas tame, kad ir jas lupa , del priesh rukiniu jos ishsiima lengvai, ikishus atsuktuva ir shiek tiek pastumus posuki, man tai kyla minciu ishvis nusiimti prieshrukinius ir skyles kuo nors uzdengti, gal pas ka yra minciu kaip tai galima padaryti apdaila ar gal zinot kas tuo uzsiima? arba reikia pragrezti varztelio galvute bet ar ilgam?
2Renatorius
Del faru: draugeliui tas pats buvo.Pzdc(veiksmas Zirmunuose),iseme priesrukines o posukiai liko,tiesa poto per pazystamus susigrazino.Tai va,siaip tie narkusos butent abt to ir specializuojasi.Bet mes dabar nuemem bamperi,pagreziojom,vinuku,varztuku prikaisiojom…Vien zo isimti nebeimanoma,nebent sudauzyt,bet tiesa yra kita problema…Posuiai kainuoja 30 lt.,tai va juos paprasciausiai galima isdauzt,ten yra keturi varztai,darbas max 5 min. ir…nesiesi visa bamperi…Na bet jei ka,kreipkis-paaiskinsiu ka ten gudro sugalvojom
Dabar del geometrijos.Pas mane silke,nu bet neesme,rezultatas tas pats(absoliuciai),man net geometrijos nesieme daryt,nes sake isvirtimo kampo tokio islauzt nebeimanoma,nors ir stoike ir sake pakeista.Kaip supratau taisysies “Ausegroj”? Napatingesk paklaust kiek silkei tai kainuotu,o.k.? Ir va,nezinau kaip kupui,bet 90 tai viskas yra paprasciau-balkis sutvirtintas varztais,tai po smugio 60 km/h i bordiura su juo zaide apie 15 min. Sekmes!
Toarbo Karve(ir taip toliau)
As geometrija atstatinesiu/ju Seskines 55a (prie Narbutas and co), ten S. Dambrovskio I.I. Telefonas 822463056. Del kainos tai jis nieko man nepasakys. Tas pats buvo man - sako arba masina atvaryk kad matyciau arba lapa atnesk is serviso kur suvedima dare. Atnesiau lapa. Pavarte, pavarte ir sako, jog ten, atseit jokios informacijos naudingos beveik nera, bet preliminariai paskaiciavo, jog ims ne daugiau 800 (siandien nusiderejau bent iki 750), o darbas uztruks apie para - rytoj atsiimsiu. Tai tokios brangios naujienos.
Jei jau prakalbom apie priesrukines - nusipirkau as pigiai (90lt) tos puses, kurios ir reikejo. Vaikinukas is Iganlinos sake, jog po avarijos masina - isparduoda dalimis. Patikrinau telefono numeri - tikrai is Ignalinos (paranojiska, bet kaip dar patikrint, jog cia ne vietiniai Vilniaus narkomanai kitu vogtus zibintus stumdo). Bet veliau pastebejau, jog nauja priesrukine is zalsvo stiklo ir skaidresne negu mano senoji (jinai is bespalvio stiklo ir nera tokia skaidri). Negrazu kazkaip. Gal zinai kur butu galima nusipirkt desines puses priesrukine (bespalvio stiklo)?
Del bamperio: parasyk i privata R[email protected] ka ten tokio sugalvojot. As tai irgi prisipirkau nestandartiniu varztu (atsukant reikalingas ne atsuktuvas, o sesiabriaunis strypelis). Zadu savaitgali susukti jais ir posukius ir priesrukines, o pacias galvutes pragrezti. Tai kita karta norint pakeist posukio lempute tektu puse masinos nuardyt. Vagiai nervina.
To sujungims:
Zinai kur yra Maxima Mindaugo gatvej? Tai va, ten vienpusis eismas (nuo Maximos link Naugarduko gatves). Tikslaus adreso nezinau, bet pasistengsiu nupasakot kaip vaziuoti nuo Maximos: issukes i vienpusi kelia tiesiai pravaziuoji dvi sankryzas (netoli ten) ir po antrosios kairej pusej pamatysi kiemeli, aptverta tvora is plytu su uzrasu "varztu pasaulis" (kitoj kelio pusej galima nebrangiai sviestis dokumentus- kas studentai, tie turbut zino). Pasirinkimas nera didelis, bet…
jam
Nieko vyriokas…
geras aktoriu tik waidino pvz xXx gerai bet filmas tupas;/ o the fast & the furious ir filmas zjbs ir suwaidino axujenaj=]
phain
nu neblogai fkacinas vyrukas
sexovas bicas
sexualus aktorius…
vienas graziausiu aktoriu bet as jo nemyliu
As myliu ji . Jis labai grazus ir raumeningas. Man patinka tokie vyrai…
As myliu ji . Jis labai grazus ir raumeningas. Man patinka tokie vyrai…
…mmmmmm…