gelbekit !!!

gelbekit !!!

turiu labai grazu ziurkiuka namuose bet paskutinemis dienomis jis labai netradiciskai elgiasi Nustebęs nevalgo nei vieno misinio. o dar baisiausia kad pradejo trydalioti Nustebęs kasosi pastoviai atrodo kad pas mus bute butu kokiu blusu (suo neturi). Daviau pekino kopusto valgo bet kietesnio maisto ne. Zemes riesutai atrodo tikrai nekieti bet needa. Ar gali turet ziurkiukas kokia dantu ar burnos ertmes liga ? Jei taip tai kur kaune juos gydo ? Bukit geri patarkit kanors labai as ta ziurkiuka myliu…Šypsena (turiu vilties)

RYT ISPAT RYTO NESK PAS VETARINORIU.KITAIP BUS KAJUK…(AS UZDELSIAU IR …TEKO UZKASTI.)

e nenoriu as jo uzkast dar Žliumbia o kur kaune galima nest ?
nesciau. nebet gal veterinatrijos akademija ?

kur Kaune tikrai nezinau.as is Memelio.Liūdnas

slapuke as cia tikrai visiskai rimtai ir memelis man netika
tiesiog klaipeda per toli man…

uj soory slapuka Juokiasi

as ir rimtai.Taip lauk Kaunieciu bimuk.Labas

lauksiu lauksiu tim sakykit kaip man su ziurkiuku bus… visus pavaisinsiu

na
Nežinau kaid Dievas duos…

ne kaip dievas duos o as ji issaugosiu. jis gyvens

nenoriu as cia jokiu diskusiju tik noriu patarimo zmoniu kurie gyveno su ziurkiukais…

radot cia del kazkokios ziurkes raudot, nu nudves tai kita nusipirksi ar laukuos pasigausiCha chaCha chaCha cha

Cha chaCha chaCha cha zmogeliukui tragedija Juokiasi

va butent kad tragedija . gyvaz jis dar bet jau po biski mirsta Žliumbia
teta veterinare sakeė nereik tau jo bet as norejau ir noriu …
protingi tai sutverimai…

o jis tau gal pinigus uzdirba,nesuprantu as jus, tu gyvuneliu myletoju, kai pats nieko nesu augines, tai nieko ir nezinau, jei pries tai izeidziau, tai sorry

Apakęs

mamarius ne piniguose esme. gyvuneliai svarbu. Taip nepatinka sliuzai man tai jau tikrai. Bet visi kiti gyvunqai silpnybe mano

na jei jam kokie 2 metukai, tai nieko jau nepadarysi, o siaip- i minksta maistuka dek po 1/4 tabletes tetraciklino ar penicilino, dar galima duot vandeniuko, kuriame butu istirpinta tablete chlorchinaldin’o…
pabandyk, turetu padeti…

saulia is kur tai zinai ?
ar cia rimta ?

tu gal nori ta ziurkena narkomanu padaryt, tai tu jam pasiulyk, kad jau dirbtini kvepavima pradetr daret
JuokiasiJuokiasiJuokiasi