Gelbėkit, mikroautobusų manija…
Nezinau, kas cia pasidare: kai vaziuoju marsrutiniu taksi, tai labai pergyvenu: ar jau vairuotojas turi pakankamai keleiviu, ar tas itartinas pilietis jau susimokejo ir panasiai. Manau, kad cia tokia ikyrios manijos forma. Kaip jos atsikratyti, ponai, ir vaziuoti laisvai?
vaziuok peshkomobiliu
Tai pergyveni už vairuotoją?.. Va, kur tikras rūpintojėlis Aš tai labiau pergyvenu, kad koks
šalia neprisėstų arba kad mikrikas nesugestų, į avariją nepapultų (žinot kaip jie neatsargiai verinėja
)… Ir tu pabandyk savo mintis nukreipt panašia linkme
Na ir bedos Atsipalaiduok, sumokek dvigubai daugiau litu ir isitaisyk per dvi sedynes…
P.S. Kokiais marsrutais vazineji, gal ir daugiau bangieciu - potencialiu bendrakeleiviu - rastume
BOBA: gal pirmiau suderinkime miestus?
Keisk darba!!! Nes, matomai, pats kazkur panasiam dirbi
Tu geriau jaudinkis dėl tokių dalykų :
- ar vairuotojas nėra toks
, kad užmigtų už vairo;
- ar tas įtartinas pilietis nėra kontrolierius.
Derinkim Kuriam skelbima: Z, kamuojamas ikyriu minciu mikroautobusuose, iesko bendrakeleiviu
Keliavimo laikas
Ilipimo vieta
Nepanašiai dirbu, ale jaučiuosi taip pat. Jei pustuščiu mikriuku važiuoju per miestą, kažkodėl sąžinė graužia, kad mane vieną vairuotojas turi vežti.
2eda.dita:
O tu galvok: nu va kokia as , jei ne mano litas - jis vargsas gal dar siandien pasikarti butu ejes
.
O bendari, jei rimciau, tai soferiu-taxistu niekad negailiu. Man ju darbas atrodo tikro dykaduonio. Nors suprantu, jie reikalingi, bet…