Gelbėkit, mikroautobusų manija...

Gelbėkit, mikroautobusų manija…

Nezinau, kas cia pasidare: kai vaziuoju marsrutiniu taksi, tai labai pergyvenu: ar jau vairuotojas turi pakankamai keleiviu, ar tas itartinas pilietis jau susimokejo ir panasiai. Manau, kad cia tokia ikyrios manijos forma. Kaip jos atsikratyti, ponai, ir vaziuoti laisvai?

vaziuok peshkomobiliuCha cha

Tai pergyveni už vairuotoją?.. Va, kur tikras rūpintojėlis Cha chaGerai Aš tai labiau pergyvenu, kad koks Girtas šalia neprisėstų arba kad mikrikas nesugestų, į avariją nepapultų (žinot kaip jie neatsargiai verinėja Piktas)… Ir tu pabandyk savo mintis nukreipt panašia linkme Liežuvis

Na ir bedos ApakęsCha cha Atsipalaiduok, sumokek dvigubai daugiau litu ir isitaisyk per dvi sedynes… GeraiCha cha
P.S. Kokiais marsrutais vazineji, gal ir daugiau bangieciu - potencialiu bendrakeleiviu - rastume Nekaltas

BOBA: gal pirmiau suderinkime miestus?

Keisk darba!!! Nes, matomai, pats kazkur panasiam dirbi Cha cha

Tu geriau jaudinkis dėl tokių dalykų :

• ar vairuotojas nėra toks Girtas, kad užmigtų už vairo;
  • ar tas įtartinas pilietis nėra kontrolierius.Šypsena

Derinkim Taip Kuriam skelbima: Z, kamuojamas ikyriu minciu mikroautobusuose, iesko bendrakeleiviu!!!Miestas???Marsrutas???Keliavimo laikas???Ilipimo vieta???

Nepanašiai dirbu, ale jaučiuosi taip patDrovus. Jei pustuščiu mikriuku važiuoju per miestą, kažkodėl sąžinė graužia, kad mane vieną vairuotojas turi vežti.

2eda.dita:
O tu galvok: nu va kokia as Gerai, jei ne mano litas - jis vargsas gal dar siandien pasikarti butu ejes Cha cha.

O bendari, jei rimciau, tai soferiu-taxistu niekad negailiu. Man ju darbas atrodo tikro dykaduonio. Nors suprantuTaip, jie reikalingi, bet…