Va turiu ash radiotechnika Y-7111 Ten tipo rasho kad 4x110w max ant 8 omu ir 4x170 ant 4 omu. Kaip jy uzhtiltin kad butu ish keturiu du arba vienas kanalas. Labai reikia. HELP
Hmz kaip chia suprast t tavo "ne tau pasidaryt" ka tu zhinaj ka ash galiu ir ka moku? Kazhi kodel jau ne man pasidaryt? Ten ka zhiauriai daug detaliu ir derinimo?
Na chia zhiurint dar kokis patalpos dydis, bet jei ruskini kiloovata prikishtum prie lango kur patalpoj viskas uzhdaryta taj langa matytum kajp savo ausis…)
[quote]
Edvazas rašė:
Hmz kaip chia suprast t tavo "ne tau pasidaryt" ka tu zhinaj ka ash galiu ir ka moku
Spėju iš klausimo. Jei net nežinai kokios galios tavo stiprintuvas, nežinai kiek ten kanalų ir kaip komutuojami išėjimai. Manau net nematei to stiprintuvo schemos ir nežinai pačių tiltinimo principų. Tam kad atsakyti tau suprantamai į tavo klausimą reikėtų parašyti darbą ne mažesnės kaip kursinis apimties.
wow ! rusi watai kitokie nei vokiski ar amerikietiski?
blyn geras, tai kaip is kalbos supratau rusiski watai galingesni uz kitus? ne? tai taip iseina kad mano automobilis gamintas rusijoje ir urintis 75AG (galim versti i watus) bus galingesnis uz japoniska 75AG automobili.
sveikinu! matyt automobilizme galiojanti "uzraso" taisykle dadedanti galio (pvz GOLF - 20AG) galioja ir elektronikoje made in Rusia/CCCP dadeda 20% galios ar kaip?
kiek zinau galingumas ksiaciuojamas yvairiomis sistemomis , DIN, ir pan. ar kalbat apie muzkini galinguma? ar apie pikini? nominalu?
Ar tu durnas ar needes taj chia klausymas geras ishkyla . Pirma dalykas taj garso vatau tikraj nevisose shalyse vienodi ir ju negalima prilyginti tavo tachkos AG. Juk pac pazhiurek parduotuveje matai dvi mazhas koloneles kompiuterines ant kuriu parashyta dvi koloneles po 300W na ten ju dydis aukshtis 10 cm plotis 4 cm mazhdaug ir subinej parashyta made in china.Su tokiomis kolonkemis net kambariukui garso neuzhtenka. O kaj dvi kolonkes rusiskais ar amerikietishkais vatais yra po 300W taj su tokiom ash ir diskonus vesdavau,o tokios mane in USA.Taj dabar pamatej kur skirtumas yra?
edvazas saunuolis pralinksminai. dekingas tau.
grazu ziuret kai nesuprasdamas ka tau pasake (o pasake grinu griniausia tiesa) demonstruoji savo nesupratima. kas uzrasyta nevidada atitinka tai kas istikruju yra. o WATAS yra vienas ir nepriklausomas nuo to kokioi saly matuojamas. skiriasi tik kaip tas galingumas matuojamas. o uzrasyt visada patogiau didesni skaiciuka.
Ble taj ash ir kalbejau apie taj kad visi tiek kinai ir japashkos rasho nerealius skaichius. O kad rusijoje pagamintu kolonkiu galia yra pati tikriausia,ir skaichiukai nedadeti, taj chia tajp visi mano mane ir manys, nors ir ka beaishkintum…