Gėjai

Gėjai

Hm jeigu viesas issirengimas nuogai tai kova uz zmogaus teises tai as kvieciu visas moteriskes rytoj miesto centrineje aiksteje issirengti nuogai ir protestuotiŠypsena))) Pries ka? sugalvosimŠypsena)). kad tik plikomis krutimis palakstytumemeŠypsena)))))))
Jeigu rimtai nesuprantu kodel paradus reikia rengti nuogiems?
Ar su psichika viskas gerai?
O itesintos santuokos ar vaiku auginimas geju ar lesbieciu seimoje manau tai jau visuomenes degradavimas ir belieka laukti tik pasaulinio tvano. (Pries Romos civilizacijos zlugima sako joje klestejo ypatinga paleistuvyste).

Verute, ar nevertetu cinizma palikti nuosalyje. Daug kas megino ir nori issiaiskinti, kodel, del kokiu priezasciu zmones tampa homoseksualus. Mano draugas gulejo psichuskeje, taip jis turejo psichologiniu problemu, bet juk ne visi gejai psichuskesi savo dienas leidzia. Zinai, verute, toks klausimelis, ar tu turi vaiku? Jeigu jie nesuauge, tai tuomet tau klausimelis Nr. 2. Tavo dukryte ar sunus uzauga, ateina viena diena pas tave ir sako, as homoseksualus. Kas tuomet, ar taip pat putosies ant ju, o kas jeigu dar pamatysi tokioje demonstracijoje. Gal gydyti pradesi?

Tai buvo jos partnerio svajone, o jai paciai tai irgi atrode patrauklu. Pries tai ji prisipazino praktikuojanti sadomazochizma. Tiesa, ji gyvena Olandijoj.

Na jei savą vaiką augina, tai perduos jam kas geriausio.Nemanau kad stengtųsi savo patirtį perduoti.

Va ir man nepatinka tos demonstracijos.Eina i gatves ir rekia kad jie tokie pat kaip visi.O visi normalus juk neina saves rodyti ir viesai istvirkauti.Kazkaip reiktu gydytis o ne dziaugtis tokia nelaime…

Demonstrantams turbut reikia gydytis. Yra tokia nuogaliu, bet ne nudistu liga, kurios pavadinimo nemoku parasyti… O nedemonstantai manau tokie, kaip ir mes, tik gal ne tokie laimingi…O gal ir laimingi…

zucker: prie ko cia gejai ir ka vyrai nuveike? Kazka cia maishai
O man geju gaila. Turiu as viena pazhistama ir shlykstu buvo ziureti, kai vienam vakarelyje girti vyrai is jo tychiotis pradejo, mol "seskis mums ant keliu", arba "einam pashokti". As suprantu, jei jis reikstusi ar kabinetusi, bet jis niekur nelenda ir niekam nemaisho. Va ir ishlenda musu kultura ir tolerantishkumas.

Jau issiaiskinome, kad apsimesti gejum man nesiseke cia

Kodel vyrams tik moterys turi patikti? Jeigu skaiciuotume, tai istorijoje daugiau yra vyrai nuveike.
Bande I formule viena panele vaziuoti, nieko neisejo. Vyrai geresnius paveikslus paiso, filmus padaro, muzika paraso ir daaaug kt. dalyku prikure.
Juk senoves kultura atejo is visokiu rytu saliu, tai ten juk pasleptos moterys nuo dienos sviesos i gatve nesusisukusios i juoda paklode negali iseiti Suprato liaudis, kas geresnis uzsigime pasaulyje Nu vot ka dabar pasakysite

jauciu nera tokio zmogaus kuriam tokios nereiketu Laimingas

Nu, kad cia vienetinis exponatas manau niekam is cia esancui nepavyks jo gauti Laimingas

pirxsiu ratus tokius po 20m , kaj pigesni bus Cha cha

Pirksiu po 20m kai pigesnis bus Cha cha Cha cha

NORIU Šypsena

grazus mersas Gerai

Grazu

gerulis