geforce 2mx /400 kokiu greiciu dirba 2x ar 4x?

geforce 2mx /400 kokiu greiciu dirba 2x ar 4x?

nes netycia paziurejau display properties ir pamaciau kas rodo 2x nuvarau i biosa o ten net nera 4x tai net nezinau ar leva motina ar videske nedirba 4x???Aš nekaltas

Dirba jis 4x. Pas tave motinine nepalaiko sio standarto. Tik nemanau, kad del to labai krinta tavo video pajegumas.Mirkt

AGP 4X. Mamos manuale paziurek koki AGP "transferi" palaiko.

nereik net zhiuret, jei bios nera, tai nera… Nors nebent bios kokia klaida ir nerodo (Cha cha) tada megink atsisiusti naujasnius BIOS’us ish gamintojo saijto Mirkt Bet shiaip tikriausiai nepalaiko AGP 4x ir tiek…

senojo tipo ALI Aladin, Via , Intel BX, LX EX, cipsetai nepalaiko x4 AGP.
Raždionnij polzat letat ne možet…
AGP x4 palygint nesenas standartas.

Kadangi nemegstu kurti nauju temu tai paklausiu cia, nes klausimas mazdaug i ta puse…

veiksmas su GF2 mx400 64mb
ant XP
bus: AGP 4x

ant ME
bus: AGP 1x

kame shaknys ? kaip padaryti ant ME 4x ???

tai kaip ?

nenaudok ME Gerai Cha cha

ant 9x galvoji butu kitaip ? XP man nepatinka kai reikia koki geima grajint…

Normalus tie XP grajams, visi grajai pas mane eina isskyrus Driver’i…Nekaltas

spėju, kad šiuo atveju XP per daug laginaNekaltas
net nežinau, jokios rimtos priežasties- gali būti, kad netyčia nusimetė kokie settings (mano agp 1x/2x junginėjasi be mano sutikimoCha cha) pažėk BIOS’e, paflashink

Nu biosas tvarkingas atrodo. Beto juk kai win reikia rinkis tai bioso as neperstatau kiekviena kart…

Ten kazkoks pilietis sake kad ir ant XP eina visi. Taip sutinku, geimai tikrai eina ir ant XP, bet nereishkia kad jie eina geriau nei ant ME. viena zaidima pabandzius ant abieju win labai matosi skirtumas, pvz cs…nerealiai skiriasi

Tai klausimas neishsprestas

Tai kaip ant ME padaryti agp 4x ?

Del Agp2x/4x problemos - biose problemu ieskot reikia, nes win2000, winxp ir naujesnes sistemos nesinaudoja bios paslaugom, ir randa teisingai, o senesni win ziuri i bios’a.

lewai nudazytas Mirkt

PARDUOTAS, O kaina tikrai normali

…senas , bet galingas mocas!!! O kaina, vei mocas tvarkingas- normali!!!

kaip durnius uz motina nori

gal jis is titano. Pagrysk kaina, idomu?

aisku per daug Cha cha