Gears of war
Oi nejuokink, reikejo mazesnio skryno paieskot Is gameplay imesk kanors Va eik pasigrozekstalker-game.com/en/?page=6
va kuom reik grozetis… o ne kazkokiu STALKERIU ( Geimas gal ir puse velnio bet jau grafika jau minejau kad nelb) o va uz sita geima praeitais metais geriau atrodancio ir siaip geresnio geimo neisejo ( Gamespot.com Game of the year)
CIA IR YRA GAMEPLAY DD fotkinta gi nuo teliko…
flexable> kad kompas tavo neveza nereiskia kad grafika leva
kompas veza viska full… demo juk losiau
tiesiog geimas tox nedadirbtas o ideja tai net lb gera…
Bet nesuspejo su laiku … labai nesuspejo
nu matai, norint pamatyt visa gears of war reikia teliko uz 6 stukytes, tai zinai… O stalkerio grafika nera pati geriausia, tiesiog yra tokiu momentu kuriu iki siol niekur nera buve Beje gamespotas yvertino 8 stalkerio grafika, sutinku mazoka, bet jei butu padare 10tukui tai siuolaikinis joks kompas nepaveztu
Na 6 stuku tikrai nereikia pakanka 1400lt crt hdtv ( samsungas topocentre dar maciau) ir visai nemazas
Gears of War
Sycorax gal gamertaga turi?
Grafikos vergas, kas iš tos grafikas, kai žaidimas lievas
Kushlius ne grafikos, o gamespoto vergas jis… Kai gamespot parasys, kad koks nors zaidimas toks geras, kad reik nusokt nuo tilto, jis butinai taip ir padarys
flexable, ple tai ten toks ir hdtv turėsi tik šiek tiek didesnę nei 1024 rezoliuciją
tikras HDTV kainuoja nuo 20 000
na chia pagal poreikius, maciau topocentre samsungas 82cm hdready, ~3200 , man asmeniskai tokio konsolei tikrai uztektu
Nu blyn gi jei perki telika konsolei tai tik placiaekrani ir dideli, pavyzdziui maciau ambilight philipsiukai nesveikai atrodo
man asmeniskai 82 pilnai uztektu,didesni nebent filmams ziuret imciau. ir sejp kainos didesniu ir geresniu nesveikos, aisq jei $ yra tai pox.
Kushlius : geimas net lb geras…
nieko, flexas taip svaigo ir apie pirmaji xbox, tai pasvaigs ir apie antraji pamenu jis kazhkada kitam portale apie klonkers bad furs day kalbejo. atseit ten superine grafika. kaip kailis atrodo ir pan. vat ir man teko pasidometi geimu. pasirodo ten yra papraschiausias N64 portas su cenzura.
kas tiem MS yra? ir jet set radio lengvesni padare negu originalas, kirus geimus cenzuruoja, kad tik vaikuchiai galetu zhaisti. taip taip flexai- vaikuchiai.
Asmeniskai man sitas gears of war tai tikra nuobodybe ir tupybe, o ir grafikos as ten jokios stebuklingos nemaciau… viskas maskuojama tamsa ir tiek. o tokiu kaip flexas tai nesuprantu
isikanda kazka viena ir dievina, cia matomai tas paauglystes periodas kai reikia kazkokio idolo ar ko