ge

ge

“ne geriau nei touaregas atrodo…” Ginčyjiuos, iš praito amžiaus SUV, šitas ir RR vogue gražiausi Geraiautoplius.lt/skelbimai/porsche-cayenne-4-5-l-visureigis-2 006-b enzinas-8837069.html

su Magnum apdaila visai neblogai dar atrodo jie

nu sixeri tavo linkas nekažką… nu bet mano kreivam supratimui tai liuks išvaizda bendram kontekste(o ne pačias baisiausias imant)

tik rafi tie V8 motorai nelabai kažką, o su 3.2 važiuot irgi Cha cha

tai tik del to, kad 500AG, nieko cia grazaus.

Skonio reikalas, man pirmas X’as triskart geriau atrodo. Gerai

Taikliai pasakyta

Baik tu, čia gi žmonės sako, kad tas pats, kaip Tauragė. Cha cha Cha cha

Na man x’as nepalyginamai prasčiau atrodo nei cayenne. RR visai pokum atrodo, tik v8 motoras per 9sec 100 jama, o ryja mieste 20-25 Cha chasito cayenno tai tas 4,5 iš tikro nekažką variklis… o stabdžiai… nesidomejau, bet netikiu kad kosmosą kainuos v8 paprastam motorui, ne gts ar turbo. ps.s.di.se/verslo žinių templat’as Cha cha

nuo taurages tinka plastikai juodi, tarp langu (B pillars) ir priesrukai. ir dar variklis, dar jeigu 3.2 V6 daugiau nieko ten bendro.

#betnetikiukadkainuoskosmosą Gerai

Tokios masinos tai man asocijuojas su “senos svajones issipidymu” Cha cha Draugelis airijoj gyvena, bet buvo lietuvoj toki nusipirkes kaip atostogu masina. Stovi metus laiko, gryzta vasara 2 svaitem ir uzkuria.Nusipirko nes kazkada labai norejo Juokiasi

rafi, bet VZ ir priklauso tam paciam koncernui, kaip ir DI :wink:

Vaflinuotui pagal menulio fazes

bl klasioks pavaro Juokiasi Juokiasi Juokiasim.youtube.com/watch?v=od8p0oxijWU&feature=share

nu kad nelabai…

Rokai, 3,0d paprastas motoras bmw, nieko ten nėra brangaus, tik galvoju ar tikrai buvo 3,0 160kw bmw motoras… gal ten pačipuoto motoro kw įrašė.

Slyvos tikrai nebuvo, bet e60 ir ejo 160kw tais metais.

Na aš nesigilinau kas bendro kas nebendro, bet orinė pakaba negi netinka nuo vw? Manau daug važiuoklės dalių turėtų tikt, nors pats nesitirkinau, nes nereikėjo. o 3,2 motoras tikrai taurego? nes kw tai kitokie.