gazOja

gazOja

nesenai teko pravaziuot uz barankos testint,kaip man tokiam specui tai niekuo nuo ikso penkto nesiskiria,ir aplamai man naujas iksas uz basketke atrodo geriau

šlikštybė

vuum vuum Valio Robi dar pasakyk apie infiniti Cha cha ir kad tavo draugas turi FX50 Taip Gerai GirtasRM tai kad ju vidus vienodas Cha cha bet seip geras geras Šypsena Kietas

Vau!

Lexus ir tas geriau atrodo, tik kad visiškai nevalina palyginus su X6, bet žinai kas jį **** nuo vaizdo? Cha cha taip taip, FX50S Juokiasi

infiniti Girtas Girtas Girtas: o x6 ,tai baisoklis Baisus

robis kokias cia pievas vel velsi Cha cha ???kas tau nevalina ???

X6 0-100 5.4s FX50S 0-100 5s Klausimų dar yra? Cha chaO nevalina sakiau Lexus RX palyginus su X6 (imant greičiausius variantus), ne taip supratai, dar kartą paskaityk Šypsena

neužklimpo? Apakęs

rm,kokiu mataru sitas buva?

saliara 210kw

RM teisingai Gerai Robi lyginant Rx350 ir iks sesta irgi 3.5 tai iksas iki simto per 6.7 s o lexus 7.8 s Šypsena tai nepasakyciau kad jos nevalina Juokiasi ; o kalbant apie infiniti tai iki simto per 5.0 s ; na bet yra dar toks modelis kaip X6 M kuris simtuka pasiekia per 4.7 s Valio, toks pucia beveik kaip mano Bentlis Girtas o jis pasiekia simta per 4.5 s Drovus tai vat tiek ziniu… bl ilgai komentara rasiau Cha cha

atsibuskit is to gražaus sapno.

Rafinuotas tu cia apie ka ? Cha cha

tai dar nėra rodos to X6 M, dar tik bus… Šypsena

nafik jūs tas sekundės dalis skaičiuojat??? į kapus skubat ar kur?

koks skirtumas per kiek ima ta 100 per 6 ar per 16 sekundziu? tokia gelda turetumet manau px ant visko butu ane? Bent man renkantis masina, tai visiskai nesvarbu per kiek 100 renka ar kaip traukia.

Karlas-nu dv bent jau visishku pievu nerasom,jam matai visishkai nesvarbu Cha cha

nu cia tai pritariu, pievos kur 6 ,kur 16 sekundziu. su 16 sekundine bijociau i zieda ivaziuot ar is salutinio isipaisyt Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha