GAZ & SAAB

GAZ & SAAB

GAZ-69 71’ 2.1 & SAAB 9-3 99’ 2.2

jau saab turi?

taviskes?

jei reikes kazkokiu smulkmenu, turiu ant daliu 900tini Mirkt

jo jau turiu SAAB LiežuvisJo jo mano abi Mirkt

Jo reikia ne vienos smulkmenos, bet nezinia kas tiks Šypsena

priekio gal nera, kad galu fotkinai? Cha cha

Dyzelinis SAAB, dusle is kart isduoda Laimingas . Apziurinejau tokius gal 2 ar 3 kai sau rinkaus, bl variklis kai dirba tai panele kratosi kaip kazakda labai senai mano turetam dyzeliniam 2 golfe. Tas nepatiko labiausiai, o siaip vaziuoja neblogai Nekaltas, bet traukia blogiau uz 1,6HDI P307 Liežuvis (cia rimtai).

to viras: Yra ir priekis ir galas… ir sonai Liežuvis ir 85kw po dangsciu to elpro: jau pries vaziuodamas apziureti situ variantu buvau prisikaites forumuose apie varikliu triuksminguma(del grandines), bet as atleidziu nes 85kw duoda savo uz tokius pinigus Gerai ir dar dizel power Cha cha + saab medziagu kokybe ir surinkimo kokybe. + nezinau kas yra kasko ir gera signalizacija Cha cha ir dalele SAAB dvasios, beto P307 visai kita kaina + auto megsta imti ir uzsidegti

Beje + 4 zvaizdutes “EnroNCAP” bandymuose ir pripazinimas vienu is saugiausiu pasaulyje automobiliu.

Del sabo, gera masina, bet nepavydziu, pakanka “kamasutros” su Peugeotu, bet GAZ-69 , jau sakiau ir pasikartosiu - pavydziu Tau juodai. Kai vasara atvaziuosiu i Birzus, jei prasilenksim, 100% kirsiu per stabdzius. Bus reikalas susipazinti… Alus

geras fonas nuotraukos Cha cha

to Weberis2103: tai GAZ-69 dar ruosiamas tik vasaros sezonui ire prasosi perdsazymo, bet nezinau kada laiko atrasiu Nekaltas, bet jei noresi pasivezinti ar paciupineti visada prasom Laiškas TelefonasPsiMan : niu fono specialiai nederinau ir pries dedamas tikejausi panasiu komentaru Šypsena

nera tas p307 toks baisus vilkas kaip daug kas galvoja Cha cha, bet apie SAAB tai visa prauda pasakei Mirkt…bet vistiek dyzeliokas triuskmingas…ir galejo dyza automata dar iskept Laimingas

gaz69 - kur Tu ji laikai ???Gal kur melioracijos kieme, ar kitam gale miestelio, link susivienijimo ???Matau surenkamo gelzbetonio nebaigta statyti statini… NekaltasAr ten kokio tiltinio krano kolonos matosi ???

Birzuose, buvusios RSO teritorijos ir ten yra tiltinio krano konstrukcijos Mirkt

elpro: niu man automato tikrai nereikejo ir net negalvojau, o uz tokia kaina jis tilpo i visus mano remus, niu o islaikymas paziuresim kiek kainuoja Šypsena

isigijau ir as toky sabuka tai negaliu atsidziaugti Cha cha

tiesa gal kasnors turit vairuotojo puses valutuvo laikikly nes manasis normaliai neprispaudzia valytuvo Liūdnas