GAZ & SAAB
GAZ-69 71’ 2.1 & SAAB 9-3 99’ 2.2
jau saab turi?
taviskes?
jei reikes kazkokiu smulkmenu, turiu ant daliu 900tini
jo jau turiu SAAB Jo jo mano abi
Jo reikia ne vienos smulkmenos, bet nezinia kas tiks
priekio gal nera, kad galu fotkinai?
Dyzelinis SAAB, dusle is kart isduoda . Apziurinejau tokius gal 2 ar 3 kai sau rinkaus, bl variklis kai dirba tai panele kratosi kaip kazakda labai senai mano turetam dyzeliniam 2 golfe. Tas nepatiko labiausiai, o siaip vaziuoja neblogai
, bet traukia blogiau uz 1,6HDI P307
(cia rimtai).
to viras: Yra ir priekis ir galas… ir sonai ir 85kw po dangsciu to elpro: jau pries vaziuodamas apziureti situ variantu buvau prisikaites forumuose apie varikliu triuksminguma(del grandines), bet as atleidziu nes 85kw duoda savo uz tokius pinigus
ir dar dizel power
+ saab medziagu kokybe ir surinkimo kokybe. + nezinau kas yra kasko ir gera signalizacija
ir dalele SAAB dvasios, beto P307 visai kita kaina + auto megsta imti ir uzsidegti
Beje + 4 zvaizdutes “EnroNCAP” bandymuose ir pripazinimas vienu is saugiausiu pasaulyje automobiliu.
Del sabo, gera masina, bet nepavydziu, pakanka “kamasutros” su Peugeotu, bet GAZ-69 , jau sakiau ir pasikartosiu - pavydziu Tau juodai. Kai vasara atvaziuosiu i Birzus, jei prasilenksim, 100% kirsiu per stabdzius. Bus reikalas susipazinti…
geras fonas nuotraukos
to Weberis2103: tai GAZ-69 dar ruosiamas tik vasaros sezonui ire prasosi perdsazymo, bet nezinau kada laiko atrasiu , bet jei noresi pasivezinti ar paciupineti visada prasom
PsiMan : niu fono specialiai nederinau ir pries dedamas tikejausi panasiu komentaru
nera tas p307 toks baisus vilkas kaip daug kas galvoja , bet apie SAAB tai visa prauda pasakei
…bet vistiek dyzeliokas triuskmingas…ir galejo dyza automata dar iskept
gaz69 - kur Tu ji laikai Gal kur melioracijos kieme, ar kitam gale miestelio, link susivienijimo
Matau surenkamo gelzbetonio nebaigta statyti statini…
Ar ten kokio tiltinio krano kolonos matosi
Birzuose, buvusios RSO teritorijos ir ten yra tiltinio krano konstrukcijos
elpro: niu man automato tikrai nereikejo ir net negalvojau, o uz tokia kaina jis tilpo i visus mano remus, niu o islaikymas paziuresim kiek kainuoja
isigijau ir as toky sabuka tai negaliu atsidziaugti
tiesa gal kasnors turit vairuotojo puses valutuvo laikikly nes manasis normaliai neprispaudzia valytuvo