Gatves muzikantai
Pritariu gatves muzikantui, o nepritariu kurie groja ir dar bapkiu praso!
o man tai visai patinka tie gatves muzikantai , bet seip pinigu tai nelabai as jiems duodu
Ka tu zinai apie tas penkiolikmetes? Negi buvai palindes po kelnaitem?
Kai neturi kur gyvent ir uz ka gyvent tai negalvoji kaip cia nusipraust
Labai uzknisa kai nieko naujo nepagroja, bet iskur jie ismoks? As zinojau neblogu muzikantu, bet kaikurie prasigere, pabege i uzsieni, ar pasitrauke is gatves…
Tas indenas groja ne todel, kad pinigu neturi, bet todel, kad jis is to daro bizni…
Jei gatves muzikantai taip susipirktu gerus instrumentus, atrepetuoti irasytu… O po to grotu gatveje ir savo irasus pardavinetu, butu geriau… O uz ka taip padaryt? SAPART pades?
Grai kai tau tevai duoda pinigu uztektinai
man jie visai patinka
wasara buvau Palangoj ir suzinojau, jog mire draugo mama, tai mes tiesiog paprashem ju kad jie paskirtu viena daina jo mamai atminti, jie padainavo zn tokia daina yra "knocking on heaven door" graziai padainavo
visada kai ta daina ishgirstu prisimenu ta velu vakara ant tilto su shita daina
truputi liudna pasidaro
bet ji man visada grazi liks
kartais as jiems paaukoju, ir dar buvom susipazine su muzikantais vienais ir kiekviena vakara su drauge eidavom ju paklausyti kartu padainuodavom jei tik mokedavom
Jei pasystatytu kepure uzdirbtu kokius 5 lt per diena… O prastos kokybes gitara ir stygos pjauna pirstus… Uzpisa kai nekulturingi ir girti kabinejasi…
Man patinka gatves muzkantaij, kazkaijp nuotaijka pakelia ir pinigu niekadajiems negaijla duoti Liabiausiai patinka, kur klaipedoje prie birzos tilto buna gitaristaij, taij kartasi ir as uztraukiu su jais
Linksma o ka
Nu nu, kai as grojau, didzioji dalis mano repertuaro buvo lietuviski gabalai…
Tai ju ir dabar pilnos gatves Kartais visai nieko, kai jie groja, o pinigu neduodu ir pati negroju …
matem… niekas nesako, kad tokiu nera… tik kad ju mazuma… ir kaip pastebiu tie talentingi taip i akis nelenda kaip tie,kurie nemoka groti…
Pats groju, bet ne gatvej, o su chebra, bet gal atshilus orams eisim i kokia Laisve ant bajerio pagrot
Man jie patinak ir kartais tikrai geru pasitaiko
Nejaugi niekas taip ir nemate NORMALIU, gerai grojanciu gatves muzikantu? Juk buna tikrai talentingu zmoniu.
Kazhkada teko grot. Shiaip ant prikolo piliovkej, bet tik apie 10 min. Paskui mentai ishvare Mane nervina kai tie muzikantai gaidy pjauna ir dar prasho pinigu. Pvz. Gitara tarshka o vis nepataikantis dainininko balsas skamba garsiau uzh gitara
Tachiau teko girdet viena pagyvenusi vyra grojant gitara Pilies gatvej. Vat ji galima tikrai pavadint gitaros virtuozu, nes taip grot kaip jis ne visiem isheina. (Ypach gatviniams muzikantams)
Nieko bloga negaliu apie juos pasakyt - tik linksmiau gatvese pasidaro
Be to, kai kiekviena pirmadieni sedziu vienoj nuobodzioj paskaitoj, girdisi kaip jie groja, tai tikrai faina, tik vat, kaip destytojas sake, jau ketvirti metai ta pati groja
Siaip, dazniausiai neduodu, nes pati beveik niekad pinigu neturiu… (is kur pas studentus pinigai) Bet esu bandzius taip viena karta su drauge pagroti… Gerai sekes, bet mes pinigu neprasinejom, pasidejom kepure netoli… Tai dar ir cigareciu gavom.
ziurint kajp preaso tas babkes siaip tikraj negajla pora centu .jej rusiskaj nedajnuoja (tas labaj retaj buna
)
jei ne ant alaus ir kulturingi tai padedu
Sleikstu.Sedi toxai narkota ir groja "Vsio idiot po planu"…Aplynk dar keli menesi nesiprause pankai,o pabegusi is namu penkiolikmete,kuriai is po sijono mandovoskes krenta,pinigu praso…Niekad nieko neduodu.Tegu bent groti ismoxta,bomzai
Kitas reikalas,kai tikras muzikantas groja (pvz,kartais indienas toxai atvaziuoja is Bolivijos)
Anksciau shelpdavau juos, bet kai vaiksciojant laisves aleja ta pati panicka su kepure ketvirta karta paprase is manes pinigu, nebeislaike nervai ir ja teko pasiusti toliau… Daznai buna taip, kad sedi su gitara uz kokiu 15 metru ir net negroja, o panele su ta kepure po visa aleja sklaidos… sushelpkit