Garso korta - atskirai ar integruota. Skirtumas?

Garso korta - atskirai ar integruota. Skirtumas?

Iškilo klausimukas, ar realiai pajausčiau skirtuma nusipirkęs kokią nors garso kortą vietoj dabar naudojamos integruotos??? Aišku kad geriau atskira korta, bet ar REALIAI jaustųsi skirtumas patalpoje kurioje yra Creative’o Inspire p5800 koloneles įsidėjus kokia vidutine, kad ir to pačio Creative’o korta iki 100lt. Jei nesunku įmeskit ir modelį bei kaina, jei tikrai verta nusipirkt atskirą kortą. Dabar kompe Epox 4pda3i motina. Dekingas

Mano kuklia nuomone - jokio skirtumo, jei nezadi kurti muzikos.

Jauciamas didesnis garso iskraipymas ant integruotos kortos, bet labai nezymus, o pajusti galima, bet reikia tureti jautria klausa kaip sikanosparni.

geriau atskirai. pas mane AC’97 audio tai beleka darai ir muzonas lagina. visom keturiom patariu imt neintegruota Šypsena Cha cha

dėl to paties AC’97 ir klausiu, nes kaip tu sakai idomiai skamba, tik va nežinau ar verta mokėt pinigus už tai, kas gal net realiai nepadės išgaut geresnio skambesio Nustebęs

Pajausti sugebės nekiekvienas, o kas tas yra “keistai skamba”? Man asmeniškai nieko keisto tam skambėjime su AC’97 nebuvo, daugkas priklauso nuo pačių mp3 (populiariausia klausyti jų). Pats asmeniškai dabar naudoju Audigy2 ZS, nuo anksčiau naudoto AC’97 integruoto atskirti tikrai galima, nes geresnis skambesys, švaresnis garsas. O šiaip, kiek pastebėt teko, tai AC’97 bent jau man nemėgdavo, kai paturbindavau procesorių, tada garsas trukčiot pradėdavo…

siaip viskas priklauso nuo pacios plokstes cipo. pvz laptopuose tikrai lieva ac97 pusvarpis. bet su nvidia cipais eina sound max tai ten jau biski geresnes. siaip tai as naudoju integra man pakanka. rezumuojant galima pasakyti: namams ir megejams integras o muzikantams ir profams atskira.

Cia kaip kam, siaip su integruota apsikrauna mamke labiau, jei naudosi viska kas integruota cipsetas kais labiau, prarasi stabiluma ir efektyvuma, aisku neissigaskit Šypsena cia tik 1-2%, pvz pas mane neintegruota tai ji mazai priklausoma nuo mamkes, pvz kompas pakibes o ji dar groja, aisku ne is kompo mp3 Cha cha turiu tv tuneri, jungimas ne per mamke kaip daugumos o tiesiai i garso plokste is tunerio, kartais jei pries perinstaliavima win jei pc nedarai shutdown ar restart per win o paspaudi ant pc reseta tai instaliuodamas win klausausi radijo Cha cha patarciau neintegruota, bet nereikia nuvertint integruoto garso, ypac dabar, seniau tai budavo gal ir ne kokios senesnese mamkese

Cha cha. Istikruju priklauso kokia integruiota. dabar integruoja netgi SB Audigy2 i naujas mb. Pavadinimo nepamenu, bet maciau jau pries gera men ar siektiek seniau.