Garsi Porsche fraze
neretai zmones uzsuke cia pasiskaityti kokiu temu ar padiskutuoti is karto pabega, o kartai sir skundziasi siuo klubu. sako nera idomiu temu, nera apie ka diskutuoti. tai kaip pavyzdi siems zmonems galeciau pasakyti Porche fraze: "kadangi neradau sau tinkamo automobilio, teko susikurti paciam."
manau kad ir kiekvienas is jusu galetu sukurti pakankamai idomia tema ir ja diskutuoti o ne vien tik skustis ir verkslenti
i darba
Dar reikia tureti ir Porche talenta
o tas tau trukdo ji issiugdyti?
pensininkai ir gyvenime nuolat verkslena , skundziasi…
prasyciau paaiskint
man pvzd iki pencijos netaip jau ir toli…
Nemaziau garsi A. Einsteino fraze: "Protingiausias dalykas, isejes is moters burnos, buvo mano pimpis…"
Einu kitur paverkslenti…
Galbut kiekvienas galime sukurti verta demesio tema… Na bet kam man mazvaikei kurti tema siame klube… Juk mano problemos ir isgyvenimai jums jau praeitas etapas ir tikrai nemanau kad bus idomus…
O Tu pabandyk. Blogiausiu atveju padesime i Tavo situacija pazvelgti is juokingesnes puses.
[quote]
nu ir kas? rašė:
Nemaziau garsi A. Einsteino fraze: "Protingiausias dalykas, isejes is moters burnos, buvo mano pimpis…"
"Geriausia investicija siame gyvenime yra tai, ka palieki moters makstyje ir kas su GERAIS procentais iseina is jos ne anksciau, kaip po pusmecio… Laimi atkaklieji"
Pats sumasciau
mes cia ne apie frazes o apie temas siame forume
Nu ir kas? Tau ka, gaila?
Beje, del to kalti ne mes, o Tavo temos pavadinimas!
nu ir fak!
koks samojingas jaunuolis
Gali atsizvelgdamas i liaudies valia ir pakeisti temos pavadinima, pvz.: "Originalios Otmorozok, Porche ir kitu frazes…"
kodel kiti turi visus linksminti, siulyti originalias temas… Kiek zmoniu, tiek skirtingu nuomoniu, poreikiu, polinkiu… ir t.t. Visiems neitiksi. O jei tema nealtuali, tai lai neskaito.
kad gautum reiketu ir duoti
Cia is kur: is Biblijos, ar is KamaSUtros?
Nu ir fak!
is 1953 m. Vatikano valdanciosios koalicijos XLIII susirinkimo protokolo israso trecios pastraipos penkto punkto antros dalies
Siaip tai Vatikane nera partiju, tad automatiskai negali egzistuoti ir koalicijos…