Gariūnai Drag Race
Prieš kelias dienas RM pasakojo, kad Gariūnuose dragai vyskta ketvirtadieniais. Buvau pažiūrėt šian - mama mia Rusiška muzika, sėmkės, alus, mėlynos lemputės, xenonui numerių apšvietime, damos juodais ir baltais plaukais. Nu žodžiu - visas elitas kokį tik galima sugalvot. Jau galvojau šita rasė išnykus, pasirodo underground’e dar gyvena
gera vakara truputi patersiu ir sutrukdysiu jusu dalyvacija. vilnieciai, kuriam is siu vilniaus rajonu yra daugiausia zalios erdves, parku skveru ir t.t. rajonai- baltupiai, zirmunai, senamiestis. cia man tixliai nereik tik pasakykit kuris ten miegamasis rajonas ar dar koks biski mokslam cia reik
lazdynai
O Lazdynai tai čia kurie: baltupiai, žirmūnai ar senamiestis?
damos juodais ir baltais plaukais.
norime foto tu damu
Bijojau fotkint, kad fotikas nesprogtų.
tai o tos neonkes bent dragina? kiek as ten nuvarydavau tai praktiskai nieko nevykdavo. mentai tik atvaziuoja isgainioja visus ir zi end
Važiavo važiavo. Kregždė pikta 2.5 pūtė visus. Kelios bulkos buvo, p106, golpai, V8, e39 keli. Rimtesnio nei vieno.
one-ka as tau sakiau kad ten klounada
Aš maniau klounada, kad prieš tavo 4.2 nėr ką šokt, bet ten aš su dviračiu dar visai rimtas priešininkas būčiau. Pabaigoj dar geras klounas buvo, grįžta iš drago su iškelta būlka, visur neonai, burnoj byčiokas, prie ausies telefonas, tipo kalba , ranka ant vairo užmesta, nu krč, lydėmės
Diržų segtis irgi ne fasonas pas juos ten ;-]
blia reiks kada uzsukt pazvengt