Garbės pakyla & Gėdos stulpas

Garbės pakyla & Gėdos stulpas

Situacija tokia: užkėlė mane į garbės pakylą, bet aš dvi dienas negalėjau prie kompo prieit tai ir nepamačiau ką ten apie mane parašė Liūdna Gal išeitų kaip nors padaryti kad jei kažką užkėlė ant pakylos ar stulpo tą patį tekstą jam permesti ir į privatą Aš nekaltas Nes kartais gi gali ir iš viso nepamatyt kad ten esi ir nežinoti ką gero ar blogo padarei…

sorry jei kažkas panašaus jau buvo rašyta, kažkaip nepastebėjau

Yo. Pranešimas muilu šiaip ar taip eina. Galima būtų ir tekstą prisabačinti.

Aš irgi vieną kartą teksto neperskaičiau Nustebęs o įdomu juk Taip

Planuojame padaryti Garbes pakylos ir Gedos stulpo archyva.

bent vineaGerai mintis adminams atejoGeraiGeraiGerai

Cia tai gerai pasakei Cha cha

Atsiprasau uz toki kvaila klausima, bet kaip galima zmogu "pasiusti" ant garbes pakylos ar gedos stulpo? as niekur nerandu atsakymo

Eini į profilius, pvz Marinag/ profiliuose po nuotrauka yra geltona rodyklė "Į garbės pakylą" spaudi/ ir seki-skaitai išokančius langus-nurodymus ką reikia daryt…sėkmės siunčiant į pakylas ir stulpus Cha cha

Žmogaus profilyje spausk
rodyklę aukštyn/žemyn

labai aciu uz pagalba Mirkt

Reikėjo nebent mėnesį nebūt prisijungus, trumpiau už 254861 minutes Gėdos stulpe ar Garbės pakyloj tu nebūni…

Kiaulė

Zadejo, bet taip ir nepadare nieko banga Blogai as irgi pvz. dabar garbes pakyloj uzkelta, o pasiziureti negaliu Kanda Tai gal wapininkams padarytumet koki linka, kur jie galetu pasiziureti arba e-pastu galetumet teksta atsiusti Nekaltas

Jo waperiam reik tokio dalyko

ir vat man idomu pvz koks gerio ir blogio balansas turi buti kad pasikeistu statusas? pvz pas mane dabar -1584 bet as esu ultra DALYVE. Nežinau

ir busi ja amzinai Cha cha
http://www.banga.lt/html/faq.htm

nu sita nuoroda manes nenustebinsi… viska zinau kas ten parasyta bet maniau gal kokios permainos arkoks galas kad nepasikeite statusas:/