GARBĖS KODEKSAS. Padekit!!

GARBĖS KODEKSAS. Padekit!!

Ech tie mokslai… Nieko nespeju! Gal yra zmonių, kurie norėtų išsakyti nuomonę apie Garbės Kodeksą? Ar yra Lietuvoje dar toks dalykas? Bučiau LAAAbai dėkinga. Drovus

O tarp kuriu sluoksniu? Nekaltas

Aš tavęs negerbiu.

nenorėčiauLiūdnas

Gulinchio nemushuAngelassuspardau kojomisKietasCha cha

OBA… Net nzn… Na aplamai! na… Suprantat? Drovus

nesupratau, ką pasakyt norėjaiNekaltas

Čia Cheslovui buvo…

nu tai aš nesupratau, ką česlovui pasakyt norėjaiCha cha

Na gerai, jei taip kalbesiu nuo pradžių. Tai vat reikia man lietuviu kalbai šito dalyko, pati 1.nieko nežinau apie tą Garbės Kodeksą, 2.neturiu laiko pati kurti Drovus
Čia reikia parašyti PASTRAIPĄ tema ‘Kaip suprantu Garbės Kodeksą’… ir daugiau pati NIEKO nežinau… tai vat ir prašau, gal kas nors galėtu savo nuomonę išreikšti šia tema? Labai svarbu…Drovus (Cheslovai pavaryk ką? DrovusCha cha)

Nu o kokioje situacijoje nes daug kur jis yra… Nekaltas

Ai na ir tai turėtų būti 15-metes lygyje parašytaDrovusCha cha Būčiau visą gyvenimą dėkinga!Cha chaAngelas

Nu tai gali parasyt apie garbes kodeksa tarp savo draugiu ir pan, kad viena kitos neapsnekat, nemeluojat, nesisavinat vaikinu ir pan Cha cha

tai gal siūlyčiau pirmiausiai nors kiek pasidomėti, kas tai yra, nes kitaip nelabai ką parašysi…

Tai kad nėra kur domėtis! Tai jei jau taip žinai, tai gal pac paaiškink tas Gerbės Kodeksas?

Tai cia ir yra Gerbės Kodeksas? mhm… na gal ką nors ir sugalvosiu… Valio

Cia 15meciui gal ir tinka, as rasyciau apie garbes kodeksa tarp nusikalstamu grupuociu Mirkt

Nu, bet kai pagalvojuk, ką aš ten apie tuos bernus ir drauges rašysiu! Kvankt?Apie ka dar galima?Laimingas

Gali rasyt apie viduramziu garbes kodeksa tarp riteriu ir pan MirktMirkt