gana tu raliu
tauta musu tai joooobanisvet, daugiau gyvenime nevaziuosiu i bendro ziurejimo zonas
kodel
visokiu yra deja…
Robke, tau ten į akį gal davė, kur susimušė?
Tai placiau robke savo ispudziais pasidalink
labai puikiai pasitvirtina posakis: zmogu is kaimo gali isvaryt, bet kaimo is zmogaus ne. kas trecias apsiseilejes, apsimyzes, erdvei nesigaudantis ekspertas, su savo komentarais, griuvimais ant trasos, lipmais per juostas, begimais per kelia ir t.t. jau nekalbu kad kiekvienam lietuviui dziaugsma ir ovacijas sukelia apsivertes automobilis, o ne grazus suolis ant tramplyno, gal cia tik as pataikiau i tokia publika vakar
o ko tu nori intelegintu su pypkem?
zmoniu kurie domisi autosportu, o ne kaimieciu kurie atvaziuoja prsipist sotke ir prisimyzt i kelnes, dar ir is dopo teko isvazines 40min per tris genijus su klevo labais ir basom padangom, nes nei i viena kalniuka nesugebejo uzvaziuot turejo lipt ir stumt
robke > ne, visur taip, as i rali nevaziuoju, biski tolokai, bet i krosus pastoviai judu. Tai vaizdelis panasiai kaip tu ir aprasiai, visi didziausi ekGzpertai
geria tol kol kojom eina, krose biski sunkiau iki trasos dasigaut tvoros aukstos, bet bonke mesti i vaziuojancia auto tai nera labai sudetinga
Ir dziaugtis, kad apsiverte kelios masinos ir i jas dar ipuole kas nors
as visada vaziuodavau i rali kai dalyvaudavo vienas mano draugas, diena pries per susirasyma pasirinkdavau vieta ir privaziavima, zmoniu budavo minimaliai, ir si kart pirma kart gyvenime nuvaziavau i tam skirta vieta ziurovams, nu n… man geda but tokiu paciu “tautieciu”
rhcpepper, gera technika ivaldes
Robke kokiose zonose buvai? nes ten kur as buvau, tai kazkaip rami ir drausminga publika buvo
aisku girtu buvo dax.era, bet mustyniu nemaciau
buvau pirmo dopo A zonoj, tai ten kokie 3 ekspertai tik prasidejus raliui jau buvo kosTmose, po to nuvaziavau i 5 dopo B zona, nu tai ten jau buvo geguzine normali
as kai buvau B zojone, tai vapse nesamone… o kai isvazinet norejom, tai ejom peskom apie 4km, ir visas masinas atgal stumdem nes visi bande davaziuot dar paziuret 5 ir 6 dopus…
aaa as i tas net nelindau, is pernai pamenu kas ten vyksta
jooo vaizda daug maz susidariau
pernai buvau tokiose vietose kur isvis zmoniu nebuvo, bet kai jocius su svedu voze ir laukem kol pasibaigs dopas kad tralas atvaziuotu, tai matem ir tas legendines mustynes voyageri ir daug visko, bet tada kai ne tas galvoj buvo tai ir demesio nekreipiau visai