Gamintojai: Kinija, Vokietija, koks skirtumas ?

Gamintojai: Kinija, Vokietija, koks skirtumas ?

Maciau tokiu pati Mobiliu bet jie buvo skirtingos gamybos vienas Made in Germany,kitas Made in China.Kiti sako kad Made in china blogiau nors jie pirko ish to pacio T2 salono ir mokejo ta pacia kaina.Ar tai tiesa?

Vienareikšmiškų atsakymų nėra, nes dabar, kad produktai patektų pardavimui turi atitikti europinius standartus.Nemanau, kad turėtum dėl to nerimauti jei mobiliame iškarto neišryškėja koks defektas. Maniškis telefonas taip pat kinijoje padarytas (c55).

kaip jau minejo visi gaminami paga es standartus tai visi turetu buti kokybiski bet kartais gi visko pasitaikoŠypsena

Realiai tai yra kelios kokybės grupės, kad ir toje pačioje Kinijoje, vieniems gaminiams žinau, kad nėteikia išvis garantija, tačiau tokie gaminiai turbūt in LT neapsilanko.Na, o geroji puse, kad ir USA, didžioji dalis technikos ir netik - made in china.

Mano n6210 made in china (akumas irgi), tai plet, durnas daiktas, ir siustuvas brokuotas, ir akumas tik 1 metus atlaike, reikia keisti. O 6310i vokiskas ir viskas labai gerai, o akumas japoniskas, tai viskas Gerai.

-svarbu, kad veiktų
Angelas

Aš šiaip jau irgi esu iš tų, kurie labai išsigąsta pamatę užrašą "made in china", bet teko "malonumas" paturėti Siemens c55 "made in germany", tai buvo toks bug’ų rinkinys, kad Baisu. Taip, kad "made in germany" irgi dar ne viskas.

Kinojoi yra taip tas pats fabrikas gamina pvz y USA tai geros kokybes o lietuviai ar rusam daro kuo pigiau ir kuo *****iau.

siaip buna firmose, vieni is Kinijos, kiti is Vokietijos, tiems kurie is Kinijos-garantija-1men, kur is Vokietijos-metai ir kaina aisq skirias