Galvoju pirkt Canon G6. Kokios galimos alternatyvos?
Nesinori pirkt visiskos muilines. Todel mastau apie Canon G6. Beabejo ti irgi muiline, bet siektiek aukstesnes klases. Kadangi domejausi tik Canon, tai neziau ar negalima tokiame kainu lygyje pasieskot kazko gersnio. Gal is Nionu kas nors? Beje kaip palyginis G6 ir G5? Gal visgi pasieskot G5. Butu pigiau ir nieko neprarasciau? Bandziau naudotis paieska. Apie G6 labai mazai snekama, taigi noreciau isgirsti nuomones.
Tai nera ka ten lygint 2mpix daugiau, o viskas panasiai. Alternatyva fuji fine pix 7000.
Dar primink, ar plakatus spausi?
Na kai kurias foto spausiu ant A3 seip is principo pixeliu kiekis nera kritinis rodiklis. Man pati kokybe svarbu. Ne visada pikseliai apsrendzia rezultata
Man aplamai panasu, marketingas veda kompaktu gamyba i… ne ta puse. Matricos rezoliucija vis didinama, o optika nebegali uztikrinti reikiamos skiriamosios gebos (arba ten stebuklinga optika). Jau apie SLR-D su APS dydzio matrica rasoma, kad virs 6-8Mpix didinti matrica praktiskai netikslinga, nes realus ryskumas beveik nebedideja (t.y. ekvivalentinis objektyvas-matrica). Ir tai ne su zoomais testuojant, bet su auksciausios kokybes diskretnykais! Verciau kazka bandytu daryti su triuksmais, bet tai nerasoma specifikacijose, reiskia marketingui ant to nusispjauti.
Apie ka ir sneka. Man realiai gana ir 3Mpix. Tik kad butu labai gera kokybe. Netgi jei pavyktu rasti G3, manau mane pilnai tenkintu toks variantas. G5 truputi baido del to, kad kiek teko skaityt atsiliepimus, tai jis letokas.
Gal kas galite palyginti G6 su Pro1. Pro1 siektiek brangiau, bet gal verta?
Verta pasidometi Nikon 8400 8 mega pixeliu matirca, objektyvas 24 mm (35mm ekvilantas) Techniniu paziuriu tikrai pazngesnis uz G6, kiek teko matyti nuotrauku tai tikrai graziai fotografuoja.
Na jis gal ir geresnis, bet ir pakankamai brangesnis
Kur ir už kiek ruošiesi pirkti G6
Zadu per omnitelio skelbimus. Kolkas tikslios kainos nezinau. Ese tame kad pardavime tik vienas aparatas ir tas ne Kaune, o pazystamu kurie is USA parveztu neturiu.
Nesiblaskyk ir pirk Canon EOS 300D. Dabar sia kamera galima gan pigiai nusipirkti. Kaip bebutu tai SLR, o kaina beveik nesiskiria nuo muiliniu !
Turiu G3. Jei sudomino, parasyk i privata.
Galiu ir savo 300D parduoti pigiai. Labai mazai naudotas, atrodo kaip is parduotuves. Noriu pasikeisti i 20D. Rasyk i privata arba [email protected]
Na 300D dabar omnyje maciau uz 2100 nauji eina seip man jis didokas. G6 irgi ne mazas, bet mazesnis uz 300D. O seip jei nekeiciant objektyvu 300D manau nera stipriai geresnis. G6 kokybe manau mane pilnai tenkintu
Isivaizduok ziuri draugai tavo nuotraukas ir kraipo galva: - hmmm, na nelabai kokia ju kokybe. O tu isdydziai atsakai: - bet uztat mano fotoaparatas mazas, i kisene telpa O jei rimtai. Jei nebutina labai gera kokybe ir didesnes galimybes, rinkis A75, A85, A95. As pats ilgai naudojausi G3. Kokybe tenkino, bet galimybes ne.
For Kishtukas Omnyje uz 2100 atvezti is USA. Nerizikuociau be garantijos imti. nebent kainuotu 1500.
dpreview.com/reviews/pentax750z/page14.asp Zemiau yra triuksmu palyginimas. Nekaip atrodo, G5 turiu minty
Jei perfrazuoti… Pasakoji draugams, kokiu puikiu vaizdu pasitaike, norejai nufotkinti, bet savo dyydziuli fotika tadien buvai palikes namie, jau vakar spranda nuspaude O taip, megejui ne maziau aktualu patogumas nesiotis, nei aparato sugebejimai.