galvojau, kad praduriau..

galvojau, kad praduriau…

o pasirodo niespodzianka is vidinio ratlankio puses Šypsenaoras per 3 dienas iseidavo, jau sutvarkiau virinimas +40lt Ufffp.s. ratlankis originalus aubi r15

Keista,kad r15 truko,nebent vazineji kaip truliks Cha cha

jo man ir keista, kiek pamenu didesne duobe pries pora savaiciu gaudziau Nekaltas cia greiciausia ir bus pasekme arba boba kur ileke ir varijantas Cha cha. vasariniai mano borbetai(r17) po duobes iskart linksta, iskilti jiems be sansu Šypsena

cia pasekme ne duobes o pavargusio aliumo, su tokiu paciu ratu ir man taspats buvo tik keliose vietose ir smarkiau

sintetic> tik ne sis atvejis, sutinku kai ratus dauzai, lygini, vel dauzai, o cia rimtu traumu netureje stock`ai, o kur dar padangos 195x65r15 Mirktlydinije esme. zinia, kad ratai tik liaudyje vadinami aliuminiai, istikro ratlankio sudetis yra labai skirtinga. kur daugiau magnio priemaisu jie lengvesni, taipogi kietesni

taip butent apie situs ratus ir kiek matau is skyles cia a6 c4 ratai, pasmane sakau visiskai vienodi cia yra labai tvirti kaltiniai ratai, vazinejau su lygiai tokiom pat ismierom nes cia org dydis. deja ir jie susensta