Galvojau ir sugalvojau.KODEL!?

Galvojau ir sugalvojau.KODEL!?

Negalima patalpinti didesniu nei 300kb nuotraukos?Apakęs
Turiu tokiu fainu,tik va vis ta administracija kalta…:I
O ir savo privata noreciau graziomis padabinti.Nejau reikia nuolatos kiekviena "apdirbti"!Piktas

Todėl, kad disko vieta serveryje nėra beribė ir brangiai kainuoja. O normali nuotrauka turėtų užimti ne daugiau kaip 50-100 KB.

Yra įvairių programų, kurios mažina nuotraukas - pasinaudok jomis.

Nu man ir neina jeigu buna tik 300mb.Noriu idet pvz. savo katino nuotrauka "Flora ir Fauna" klube neina Nekaltas Nu kaip nors Laimingas

kuo daugiau prikrausim visokio S, tuo leciau krausis banga, nors ir dabar labai letai kraunasi, taip kad gal nereikiaNekaltas

Jūs paskaičiuokite kiek foto kraunama per dieną ir padauginkite tą skaičių sakykim iš 100kb… Nekaltas O jei iš 300kb? KietasKietasKietas Ir taip kasdien … PavargęsPavargęsPavargęs

o man neleidzia patalpint didesnes kaip 250mb fotkesPavargęs
ir netalpinu,bo nemoku sumazintŽliumbia

Siusk man i e-mailMirkt SumazinsimMirkt

300mb!? Kokio dydžio ten tas tavo katinas? Apakęs Baisu Cha cha

[quote]Brooke rašė:

[quote]miss666 rašė:
o man neleidzia patalpint didesnes kaip 250mb fotkesPavargęs
ir netalpinu,bo nemoku sumazintŽliumbia
[/quote]

Siusk man i e-mailMirkt SumazinsimMirkt
[/quote]

Pareklamuok, kur tokį Gerai mailą gavai…ApakęsApakęsApakęs

Cha cha

ne katino dydyje yra bedaNe
pvz pas mane WebCam tooookias arkliskas foto daroBaisuPavargęs

O tai kooookia ten rezoliucija ? ApakęsApakęsApakęs

Cha chaCha chaCha cha

NezvenkLiežuvis
Neatkreipiau demesio i dydi (kaip ten sakoma ‘dydis nesvarbu’?..Mirkt)…Nekaltas… Bet anyway iseiti jau radomLiežuvis

Mano katinas valgo Kitekat Liežuvis Cha cha O siaip uzima jo foto apie 650mb Nekaltas

[quote]vasariukste rašė:
Mano katinas valgo Kitekat Liežuvis Cha cha O siaip uzima jo foto apie 650mb Nekaltas
[/quote]

Tokios apimties nuotraukoje turėtų labai gerai matytis blusų poravimosi ypatumai…TaipCha chaCha chaCha cha

Tokios apimties nuotraukoje turėtų labai gerai matytis blusų poravimosi ypatumai…TaipCha chaCha chaCha cha

[/quote]

Deja bet mano katinas blusu neturi,nes neleidziu jo i lauka Liežuvis Cha cha

[/quote]

Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha Gerai Juokiasi Juokiasi

Ce juokiasi is mano katinelio Nustebęs Einu pasiskusiu mamai ir tetei Žliumbia Cha cha

300mb…Apakęs
kazi kaip ta nuotrauka atrodo…Cha cha

he… tai gal kokiam bmp formate laika nuotraukas Cha chaCha chaCha chaCha chaJuokiasiJuokiasiJuokiasi
susaivini jpg formatu , padarai vidutines kokybes… ir bus ta nuotraukyte tau apie 15-20 K Šypsena