Galit atsakyti į klausimą (apie popkultūra ir pan.)?

Galit atsakyti į klausimą (apie popkultūra ir pan.)?

HA, HA!
ne, deja mes visi dvikojai is primatu gimines privalom vadinti vieni kitus ŽMONĖMIS nes kitaip dar apkaltins diskriminacija, rasines ar nacionalines neapykantos kurstymu ar kitokiu biesu.

amžinai jūsų, Nuobodulio Įsikūnijimas Alus

Neskaičiua visų atsakymų, tad jei pasikartosiu, atsiprašau.

Tiesa taip yra, kad pasaulis toks, ir nieko čia nepadarysi. Ir kuo toliau, tuo labiau žmonės stabarėja, jie siekia tik materialinių dalykų, pinigų, karjeros ir t.t.
Taip yra.

nenoriu gyventi tokiiam pasauly. nenoriu tokia buti. kazka pakeis?ansciau ar veliau mane nuzudys.vistiak neikas nieko neklausys.pinigai "svarbiau".visada svarbiau.

Nes aplink Mus BUKA visuomenė,Paklūstanti ‘Bangos’ Stichijai.

Tarpkitko,lolz,kurie nesugeba net perskaityti visos temos - Pats laikas pasikartoti pirmos klasės kursą,ir su savo 'perdaug prirašyta’dinkt iš čia,kurnors taškų padėliot.

Gera Tema Gerai

aciu aciuValio

daug kas sako -“tai o koks tau skirtumas, kokios muzikos kas klausosi ir ka kam patinka veikt?” Taip, man is tikruju nerupi kaip vadinasi tas ju meslas, kuri jie vadina muzika, ir tos iskamsos, kurias jie vadina dainininkais, bet rupi kad taip vadinami MIESTAI kadanors nustotu buti kaimaisPavargęs. o taip turbut nebus. et.Nežinau

[quote]nesuprantu kodel lietuviskos raides neisijungia blin
[/quote]
Apsvaigęs

amžinai jūsų, Nuobodulio Įsikūnijimas ButelisTaurė

Tiesiog daugeliui patinka taip gyventi ;]] mena, kitokia muzika reikia suprasti, ja jausti. Daugelui lengviau nuniuoti po nosim lengvai isimenama, beprasme melodija, negu sustoti ir kazko paieskot. Valdyt pasauli turi dauguma-statistine vidutinybe

Dėl šito, ir apskritai dėl tavo temos ir klausimo. Kaip manai kas kuria šiuos šūkius?, ir šiaip visą šiuolaikinę “dirbk, pirk, mirk” kulturą? Negi pilkoji masė pati sau? Žinoma kad ne. Ją kuria ta mažoji visuomenės dalis kuri turi idėju ir būtent iš tų idėju sugeba užsidirbti. Žinoma tai nėra labai pagirtina, bet juk toks gyvenimas. Kas protingesnis, gudresnis, stipresnis tas pasiekia daugiau. Butent ta dalis žmoniu ir primeta po to savo “idėjas” masėms kurios su džiaugsu jas perima. Juk viskas priklauso nuo pačio žmogaus, pvz. kad ir maximos šūkiai - “Pirk pigiau ir daugiau”, na ir tegul! Tai man visiškai netrukdo vaikščioti i parodas, domėtis kultūra, literatūra, ivairia muzika (ne tik pop’su) (tiek kiek leidžia galimybės). Jei žmogus turi bent truputi proto, jis pastebės čiuolaikinės visuomės materializmą, iškreiptas vetybes ir mąstymą. Ir tik nuo jo priklausys kaip jam elgtis. Beje daugumoje šalių yra lygiai tas pats.

taip siekiu ir sieksiu materialiniu vertybiu…is kersto…Ir jei as trokstu karjeros tai as dergadavusi visuomine?

[quote]mimoza
rašė:

aciu aciu Valio

daug kas sako -“tai o koks tau skirtumas, kokios muzikos kas klausosi ir ka kam patinka veikt?” Taip, man is tikruju nerupi kaip vadinasi tas ju meslas, kuri jie vadina muzika, ir tos iskamsos, kurias jie vadina dainininkais, bet rupi kad taip vadinami MIESTAI kadanors nustotu buti kaimaisPavargęs. o taip turbut nebus. Nežinauet.

nesuprantu kodel lietuviskos raides neisijungia blin

amžinai jūsų, Nuobodulio Įsikūnijimas
[/quote]

Matyt esi viena iš nedaugelio,manančių panašiai kaip ir as.negaliu klausytis žmonių kurie man aiškina ‘tegu jis rengiasi,kaip nori,daro ką nori,klauso,ką nori,eina kur nori,šneka kaip nori etc.’ TEisingai,visi turim teisę pasirinkti.Bet kaip pavadinti tuos ,kurie slenka pilkos masės pėdsakais?kurie nusipirkę gariūnuose D&G mėšlą,aiškina kitiems ,kad tai geriausios prekės.Kurie pamatę užrašą ‘Minedas zjbs’ bėga į parduotuvę ir perka po porą jo kompaktų.Galū gale,tie kurie Nežino net kokią kultūrą or subkultūrą propoguoja,ko nori gyvenime ir drąsiai rėkia visiems ‘O KOKS SKIRTUMAS,KAD MAN PATINKA TAS IR TAS?’ Didelis,kiekvienas turi turėti savo suvokimą apie gyvenimą,o ne būti ‘fashion aukomis’.Kvaili Standartai.

MašinaKava

yra gera sentencija, tiksliai nepamenu kieno:

[quote]Gyvenimas - tai vaidinimas, kuo tragiskesne kauke - tuo didesnis juokdarys uz jos slepiasi.
[/quote]

Na galima daug sneketi apie tuos "bukaprocius", bet kazin ar kalbos ka pagelbes. tiesiog neimanoma pakeisti visos visuomenes, kai ir neimanoma, kad VISI butu kitokie, originalus. juk kas tada bus tie "tokie"? Tiesiog butu neimanoma issiskirti.

Zinai, pastaruoju metu vaikstai gatvem, matai ten gotus, a la pankus… nenoriu nieko izeist, izeist tu kurie yra isigiline i sias kulturas… bet man apgailetinai atrodo banda "neformalu" skelbianciu savo isskirtinuma, originaluma, ir einanciu nusigert i artimiausia parkeli, daznai kuriam ant kito suoliuko geria "forsai".

Originalumas - tai ne rubai, ne baltas grimas ar geltona skiautere. Originalumas - tai kiekvieno savita mastysena, filtras, kuris atrenka, kas tam zmogui patinka, o kas ne. Tiesiog taip yra, kad dauguma auga visuomeneje, kuri ir suformuoja vienodas mastysenas. Keletui pavyksta uzaugti kitokiems.

Tiesiog noriu pasakyt, kad be tu masiu neisivaizduotume originalumo, kaip be blogio - gerio ir t.t… Flirtas

[quote]d-diva rašė:

yra gera sentencija, tiksliai nepamenu kieno:

Gyvenimas - tai vaidinimas, kuo tragiskesne kauke - tuo didesnis juokdarys uz jos slepiasi.

Na galima daug sneketi apie tuos "bukaprocius", bet kazin ar kalbos ka pagelbes. tiesiog neimanoma pakeisti visos visuomenes, kai ir neimanoma, kad VISI butu kitokie, originalus. juk kas tada bus tie "tokie"? Tiesiog butu neimanoma issiskirti.

Zinai, pastaruoju metu vaikstai gatvem, matai ten gotus, a la pankus… nenoriu nieko izeist, izeist tu kurie yra isigiline i sias kulturas… bet man apgailetinai atrodo banda "neformalu" skelbianciu savo isskirtinuma, originaluma, ir einanciu nusigert i artimiausia parkeli, daznai kuriam ant kito suoliuko geria "forsai".

Originalumas - tai ne rubai, ne baltas grimas ar geltona skiautere. Originalumas - tai kiekvieno savita mastysena, filtras, kuris atrenka, kas tam zmogui patinka, o kas ne. Tiesiog taip yra, kad dauguma auga visuomeneje, kuri ir suformuoja vienodas mastysenas. Keletui pavyksta uzaugti kitokiems.

Tiesiog noriu pasakyt, kad be tu masiu neisivaizduotume originalumo, kaip be blogio - gerio ir t.t… Flirtas
[/quote]

Visada būtų įmanoma išsiskirti.Nors menkiausia detale,bruožu.Tačiau kalba neina apie ‘AŠ NORIU BŪTI KITOKS’ ne.Kalba yra apie tai,kad Žmonės net mąstyti patys nebemoka.Yra net tokių ,kurie išgirdę’ta daina - “dainos pavadinimas”,tikrai gera’ , perklauso ją,ir vien Žinodami,kad kažkam patiko patys save,jeigu galima taip pavadinti ‘įtikina’ ,kad ta daina tikrai SUUPER.nors jie net nežino,koks atlikėjas ją atlieka,kokio stiliaus ir pobūdžio tai daina,Jiems užtenka žinoti ‘KAŽKAM jinai - zjbs,vadinasi tikrai gera’. AR tai yra gerai?Savos nuomonės neturėjimas,žiūrėjimas į viską paviršutiniškai ir mąstymas ‘Tegu tai ko noriu AŠ,nusprendžia kiti’.Bet juk bėda ne aplinkoje ,kurioje augi.Betkuris iš mūsų,net ir augdamas gatvėje,gali išsiauginti savitą mąstymą.Logiška-lengviausia žengti kitų pėdomis.
Gaila,kad kuo toliau tuo daugiau žmonių pasirenka lengviausią Kelią.