ziuriu labai kategoriskas esi… jei tavyje nera jokio tikejimo antgamtiniais dalykais, tai yra nenormalu beje, mano manymu vaiduokliai ir kitos panasios butybes yra beveik normalus dalykas…
nebuk tox kategoriskas!!! sekmes gaudant tikejimo kruopelytes
cia tai istikruju visai nejuokinga, drauges tetis pries metu smire (sava mirtimi), bet pries pat jo mirti ji su juosusipyko, gal del to, o gal ir ne, beveik lygiaipo metu nuo mirties jos namuose pradejo vaidentis. IS pradziu zingsniai, paskui jau ir vaizdai, kol galiausiai viena nakti ji pajuto, kad ja kazkas smaugia, o ji negali nei zodzio istarti, siaubo filmas kazkoks, mergina nakim normaliai nemiegodavo, dabar geria kazkokius raminamuosius, zoleliu pagrindu, ir lygtais ramiai miega.
Su tokiais dalykais juokauti negalima
tikrai negalima juokaut… pavojinga… bet man vis tiek atrodo kad vaiduokliai yra normalus dalykas… nieko cia stebetino… zmogaus jausmai, prisiminimai, isgyvenymai ir pan neranda sau vietos, lanko gimines… kas cia keisto?
Nu tikra teisybe zmones sako kad bobos atsiprasant durnos…Deja deja turiu tai konstatuoti
tu visai… ziuriu diedai yra labai kategoriski ir nenori apgalvoti nieko, kas priestarauja ju nuomonei
As tai daug kartu esu mates kaip mano suo loja arba urzgia miegodamas.Siaip suo supanaseja su savo seimininku.Tai gali buti,kad tavo baimes persidave ir tavo mazajam draugui.
klausyk, gudruoli, tu turbūt pats nemažą smūgį į galvą gavęs
ar perskaitei forumo pavadinimą? ryškiai ne čia pataikei
tokie dalykai nebuna be priezhasties… gyvunai taip nesielgia "siaip sau" ar "be priezhasties"… tai buvo kazhkas… kazhka labai ishgasdines… ko nepastebejai… o gal net ir negalejai pastebeti… i ta klausima niekas negali atsakyti… nes tai buvo tik karta…
Kodel zmonems taip sunku patiketi tuo,ko negali matyti? Yra subtilusis pasaulis,kuri jaucia gyvunai,kai kurie zmones( deje,didzioji dauguma zmoniu nejaucia ir nemato).
Labiau gilinantis i save,t.y.i zmogu-ne tik kaip i fizini kuna,gamtos desnius ir t.t.,galima pastebeti daug idomiu dalyku…Kas tuo domisi,manau galetu atsakyti i klausima ka mate suo kresle
daug dalyku vyksta pas mumi, zhemeje nepaaishkinamu, taigi, manau, jej tau lengviau tiketi jog artimas zhmogus gali grizhti, buti shalia taves, gal tajp ir geriau.bent jau ash tikeciau.
aš irgi mačiau savo šunį TOKĮ iš tikrųjų atrodo, kad jis kažką tebi, sekioja žvilgsniu…mano nuomone, kas kad ir yra kžkas kažkur, reix sužinosim, nereix tai ir mum nereik…
juk daug nepaaiškinamų dalykų vyxta pasaulyje, kiekvienam jų taikome dėsnius formules, o ar tai yra tikra ir pamatuota/
Ir mano tevu namuose buvo kaip tik pries pora dienu…tiesiog nakti suo soko is lovos kaip igeltas ir palindes po stalu kaska eme inirtingai savo snukiu gaudyti. Jis niekada taip nebuvo elgesis. Po to dar ilgai stovejo ir ziurejo kaskur i ora. O be to pati kartais girdziu zingsnius antram aukste.
Tarp kitko…vakar per TV 3 buvo filmas panasia tema (apie mirusiu pasauli, kas vyksta numirus ir pan). Gaila viso nemaciau, miegas nugalejo.
Smagiu svenciu…
sunys labai gerai jaucia bioenergetika… jis atspeja jusu nuotaika, tiksliau jaucia. o mires zmogus nedingsta taip lyg nieku nioeko. jo bioenegija lieka. matyt suniukas ir pajuto energija… tai paaiskinama ir fizikiskai ir chemiskai ir bioenergetiskai… zodziu… nera ko bijoti
uzpirk misias uz broli.
Mirtis ne haliucinacijos.
Krikscionybe ne tikejimas.(Lietuvoje galioja tik pagonybe)
Suo ne zmogus.
Ivykis ne nuosprendis.
Vaizduote dar ne faktai.
Isvadas geriau daryti paciai.
Mano katinas labai daznai keistai elgias…ziuri i lubas ir kazka seka akimis, nors lubos baltos, nesimato kad butu koks voratinklis ar kas…
na va, kazkas atkapste mano tema
bet pasakysiu dar tiek kad, kai issikalbejau su mirusio draugo vyresniu broliuku ( rugseji mire mano artimas draugas kuri as vadinau savo broliuku), jis sake pajutes kazka panasaus… sedejo namie ir sako, jauciu lyg kazkas sedetu salia amnes, vienu metu net pasirode, kad kazkas bakstelejo i peti… sako buvau namie vienas, bet keistas jausmas toks…lyg kazkas butu dar buves.
Jis taip pat kaip ir as nera praktikuojantis katalikas. ir visos teorijos apie Jezu Kristu atrodo svetimos… bet si istorija, kad ir kaip sunku ja patiketi, priverte susimastyti… tai tikrai nebuvo musu fantazija. tai buvo kazkas tikro.
Po to ivykio sapnavau ji… pamenu dar ta sapna. sapnuoju kaip mes einam pajuriu ir jis kviecia mane eiti kartu su juo, kazkur tolyn, net neaisku kur…sako jog ten gera, o kartu mums bus labai labai gera… Bet mane lyg kazkokia jega laikytu: atsikalbineju. sakau kad palauktu ir t.t. ir pan… Manau kad tai turetu buti susije.
Mistika, kuria sunku patiketi. Man sunku. Tikiu tik tuo ka galiu uzciuopti…o tai labai sunku suprasti.
tiek… Norechiau kad ta tema butu uzdaryta…
aciu visiems pasisakiusiems
Pas shuniuka turbut blusos koki baliuka surenge,tai jam turbut nelabai patiko
Nera geras zenklas, kai mirusysis sapne kviecia eiti kartu ar ateiti pas ji. Tai reiskia mirti, bet jei tu atsisakei, jautei, kad taves kazkas nepaleidzia, vadinas, tau dar ne laikas…
Cia gali buti ir ne haliucinacijos,tokiu atsitikimu yra gan daug.Susirupinti reiktu ,jei tai kartotusi daznai.