Gal zinote kiek uzdirba Medicinos atstovas?

Gal zinote kiek uzdirba Medicinos atstovas?

Daug kur siulo skelbimai medicinos atstovo darbui, tik idomu kiek jie uzdirba?

Apie 2000Lt i rankas + benzinas, telefonas.

O tiksliau apie firmas gal ka zinote kuriose kaip ten atmosfera ir kas ten kur. Kur kokie reikalavimai, ar su masina galima savo reikaliukais pavazineti bent jau iki prekybos centro

Mano drauge dirba medicinos atstove.TAi kur reikia ten nuvaziuoja.Kartais nuo puses dienos laisva,kaip susitvarkai pats jau.Tiesa ankstesnej firmoj kai dirbo tai labai kontroliavo.Vadybininke is paskos lakstydavo po poliklinikas ir tikrindavo… Nekaltas. Tai veliau isejo is ten.

ACIU O tiksliau ten tas firmas paminete gal galima. Nuo ko bonusai priklauso? O kaip ji ten vazineja, t.y. yra kokie daktarai kuriuos turi aplankyti (koks darbo pobudys). Gal kokiu nuogirdu dar girdejote?

Tau duoda kokius 4-5 vaistus kuriuos turi pristatineti i tau skirtu rajonu poliklinikas, ligonines.Reikia paciam rengti prezentacijas,paskaitas daktarams apie tuos vaistus.Zodziu ikalbeti kad juos pirktu pas tave Mirkt.Nu labai daug nezinau… Turi pasiekti tam tikru rezultatu, po to kyli karjeros laiptais…

Tai prezentacijas rengti norin reikia jau buti daktaru, o kaikurios tos imones nereikalauja medicininio issilavinimo.

Siaip tai reikalauja,bet nera butinas medicininis issilavinimas.Aisku paradoksalu,kai be medicininio skaitai paskaitas daktarams Šypsena , bet jei gerai issistudijuoji gauta uzduoti,kodel gi ne…

O kaip i klausimus atsakyti, juk ten apie organus, kaulus ar dar visokiausius terminus tai tos daktares besimokusius kokius 7 metus kai prades klausineti tai ir uzsibaigs visi studijamiami. O APIE KOIAS FIRMA TU MAN DAR NEPASAKEI?

Del firmu tai nepamenu,galiu pasidometi dabartine jos. O del klausimu, tai apie kaulus neklaus jei nesusijai su konkreciais vaistais. Bet medicina bent jau dometis tai reiktu… Nekaltas

Siaip tai atlygis dazniausiai nuo darbo rezultatu priklauso… Reikia ne tik gerai atrodyti, bet ir ne siek tiek proto ir ziniu turet… Taip Ir apskritai yra zmoniu arciau medicinos nei tu (speju Nekaltas), kurie tokiu darbu negauna, nesten komnkursai irmti ir poziuris i darba rimtas turi but… Nepanasu, kad taviskis toks… Nepyk Drovus

kur cia tiek moka Apakęs Apakęsas dirbu med. atstovu,taciau tiek tikrai negaunu Ne Nekaltas

pritariu, juk tikrai reikia turet bent minmalu supratima apie darba , o ne apie pinigus ishkarto shneket

Palaukit tai man atrodo jus ne po pirmo atlygimo ismokejimo suzinote eidamos i darba kiek gausite algos. O i pokalbi einant man atrodo reikia orientuotis tokios srities atlyginimuose. Kitas dalykas is kur jus zinot kad as neturiu supratimo apie darba. Kaip jums bebutu keista as jau ilga laika pardavimuose dirbu (gal ir uz jus ilgiau), o kad domiusoi nauja sritimi ir paie ja noriu kuo daugiau suzinoti tai manau, kad tai nera blogiau ir tikrai tai padetu per pokalbi

Man dar pazystami siule neperseniausiai, sake neranda zmoniu…matyt ne durnu reik Cha cha Kietas

Kazin ar is vis durnu kam reikia, julab, kad tos medicinos daugiausiai uzsiuenio kapitalo imones. Kodel neejai jei pazystami siule? O si kokios firmos sitie pazystami? Jei nepaslaptis.

Na gal suzinojai koikia ten jos dabartine firma

Tai gal dar ka zinote?

Suzinojau, kad jei tipo neruri medicininio issilavinimo tai auksciau to atstovo ir nepakilsi Liūdnas BlogaiO as ne tas kuris nors ir uz geras babkes dirbtu tuo atstovu visa gyvenima. O kaip jus?