Gal žinot, kokia firma Lietuvoje organizuoja keliones i Olandiją?

Gal žinot, kokia firma Lietuvoje organizuoja keliones i Olandiją?

gal zinot kokia firma lietuvoje organizuoja keliones i olandija?
buciu dekingas, jei paliktumet ju kontaktus, ir jei yra internetinius adresus.

Jeigu reikia tik i Olandija autobusu, tai nelabai kas Lietuvoj ir nepades…keletas firmu organizuoja tik i geliu parada kuris panasiu laiku vyksta, o po to visi pamirsta sia sali. Nors paziureti tikrai yra ka, vien ko vertas Amsterdamas, Haga, Maastrichtas, Apelldorn’e esantys karalienes rumai. Beveik visa sia sali esu ismaisiusi individualiai, tai paziureti tikrai yra i ka, nors lietuviai galvoja apie Olandija tik kaip apie narkotiku, prostituciu ir geju sali. Siulyciau skristi arba vaziuoti Ecolines autobusu, o Olandijoje labai puikus susisiekimas traukiniais ar dviraciais ir sitaip keliauti. O i tuos geliu paradus, kurie, atvirai sakant, tik turistams ir rengiami, tikrai veza Svite, atrodo http://www.svite.lt , kiek zinau. Patys olandai tuos paradus nelabai vertina…

Haga butinai reikia aplankyt, man pvz netgi labiau patiko nei AMsterdamas Taip … Roterdamas - nelabai, nors girdejau nuomoniu, kad ten reikia zinot kur eit…

tai kaip nusigauti i olandijos as ir pats esu rades budu, bet mane butent domina turistines keliones,o geliu paradas tai manyciau nevertas demesio, geliu as galiu rasti ir lietuvoje, labiausiai tai noreciau apziureti olandiska architektura, nes ji verta pagyriamojo zodzio

Jei zinai kaip nusigauti i Olandija, tai ir neieskok pagalbos turizmo firmose.
Tau patinka vaikscioti su didelem turistu grupelem, apsikarscius fotikais, kamerom ir klausyti gido pasakojimu?
Imk zemelapi, susieskok informacija internete arba siaip kokiame leidinyje ir vaziuok "on your own".
Aplankyk visa pajuri: Amsterdama, Roterdama, nepamirsk Hagos ir dar siulau toki sena ir miela miesteli kaip Delft. Ten su traukiniais susisiekimas idealus, tarp kai kuriu miestu, miesteliu net tramvajai vazineja. Problemu su nakvyne irgi nemanau, kad turesi.
Have fun, tai viena fainiausiu saliu, kur man teko lankytis.
Be to, zmones draugiski, jei reikes pagalbos, visada sulauksi Taip