Gal žinot, kiek uždirba auklės Lietuvoje?
Gal žinot, kiek uždirba auklės Lietuvoje, dirbdamos visa diena nuo 7.30 iki 18.00? Arba kiek už 1 valandą galima uždirbt?
Aš gaunu 25 Lt už dieną nuo 7.00 iki 18.00 Vilniuje
As moku 2 Lt. uz valanda (Kaunas), bet ji tik vaika priziuri ir daugiau nieko.
kiek zinau tai dauguma moka uz 1 val po 2 Lt, bet yra ir kad tik po 1.50Lt (Panevezys)
Vilniuje 400-600 uz menesi, is agenturu brangesnes. Provincijoje ~200.
4 arba 5 lt per 1 val.
Mno drauge priziuri du vaikus Vilniuje, tai uz valanda jai moka po 5Lt…
kiek teko girdeti tai 5lt uz valanda
Vidutiniskai yra 2 lt uz val fiksuota moka mazai kas,ir dar priklauso kuriam mieste dirbsi
tai priklauso nuo to, kokiam mieste dirbi, kaip susirandi darba (per agentura ar per skelbimus), kokioj seimoj dirbi (uzsienieciu ar lietuviu) ir t.t… na, vilnius vidurkis uz valanda butu arround 4-5 Lt
…čia agentūros kaina…
Privačiai 3-4Lt/val.
Paprastai daugelis "pasirašo" už 3Lt.
Nzn kaip kiti miestai.Vilnius tai labai ivairiai siulo.Mano drauge dirbo uz 1,45 lt per h +virsvalandziai papildomai.Ir nuo 8:00 iki 18:00.Gaudavosi per menesi apie 400 lt.O kita uz 6lt per h nuo 8:00 iki 16:00+ turedavo dar namus patvarkyti,valgyti kartais pagaminti.Tai per menesi gaudavo apie 1200 lt
As gaudavau 300lt per menesi dirbti reikedavo vakarais 4-5val. kartais savaitgaliais.
mumi moka 600 Lt/men. darbas 7.00-18.00. Bonusai: pusryciai, pietus ir pavakariai, 2 val. pietu miego, visada sviezias maistas…
Ir retsykiais dar pareiskia pretenzijas
Žiurint kur dirbi.Mazesniuose miesteliuose gausi ne daugiau 400-500lt. per menesi, o didmiesciuose valandinis atlygis nuo 3 iki 5lt. uz valanda.Aisku tai priklauso ir nuoa ukles kvalifikacijos.
kokiuose cia mazuose miesteliuose auklem moka po 500???, kai Vilniuj po 450-600 paprastai moka?
Mano ziniomis pvz. Anyksciai- 200, Zarasai- 200 .
menuo - 700lt