Gal zinot kas superka is namu tuscius alaus butelius
balkone pas mane susikaupe nerealus kiekis tusciu buteliu kiekis. Ju tiek daug, kad i balkona nebegaliu ieiti, o isnesti toki kieki irgi nekyla rankos, zodziu reikalas yra apleistas ir savo jegomis to nepadarysiu. Anksciau budavo tokie vaikiai kurie po butus vaiksciodavo ir tuscius butelius uz mazesne kaina supirkinedavo, net palikdavo savo telefonu nr. ir galedavai jiems paskambinti kai pakankamai taros prisikaupdavo.
Ar egziztuoja tokie "buteliu pirkliai" dabar?
Jei kas sushelptumete mane tokio piliecio telefonu padarytumete gera darba - grazintumete mano balkonui jo pirmine funkcija.
Atiduociau tuos baniecus papigiai tik, kad balkona atlaisvintu - neturiu kur parukyti normaliai.
Pas mus tai ateina tokie vaikai, bet jie tik surenka tuos butelius, bet pinigėlius sau į kišenytę deda .
zinau kas gali surinkti pasikviesk keleta valkatu jie greitai suriks tau bonkes
ne ash tai savo buteliuku niekam neatiduodu,as pats juos priduodu kaip labai alaus norisi o lituku nera
Pasiskambinį į informaciją ir pasiklausi… Nors įtariu, kad tokio dalyko nėra.
pas mane i baraka kartais ateina tokiu supirkinetoju… bet kadangi jie karta balsteleje ar net nesibelde isiverzia i kambari, tai as juos laaabai siurksciai isvarau, tai bijau, kad gal mano kambari pastaruoju metu aplenkineja…
bet jei dar ateis, tai galeciau nusiusti juos pas tave, jei zinociau kur… beje, as kaune…
Aciu, bet deja as Vilniuje.
Shu,das. Matau teks sukaupti paskutinius valios likucius is tempti baniecus i supirktuve paciam…
as tokiu atveju dariau sekanciai, pasikvieciau bomza, tas nusipirko butelius pas mane uz 15 ct, o po to tempe gal kokius 3 reisus… aisku jam navaras, o man irgi ne nulis liko…
Gal tau savo sunkvezhimi paskolint? Po to babkes pusiau pasidalytume
Atiduodu baniecus uz dyka. Tik neskites.
Kane Silainiu mikrorajone tai neproblema jei nori prastumti tuscius butelius, bet jei tu neturi ka prastumineti, tai jau pasidaro savotiska problama
Jooo, tikra velniena pas tave balkone
jau blemba problemos, tai paimk ir mestelk pro tureklus, didelio cia daikto…, o jei i bomza koki iklijuosi, tai ir aciu pasakys
Lengva patarti - apacioje gyvena kaimieciai kurie geliu prisodine ir po medziu vaika vezimelyje laiko. Pabandyk isivaizduoti ju pykti man ismetus is ketvirto auksto koki 400 tusciu buteliu.