gal yra kokiu dainu apie peledas?

gal yra kokiu dainu apie peledas?

man labai reikia kokiu tai nors dainu apie peledas. buciau labai dekingas Angelas

nu jau cia per zostkai uzsimanei Kietas Cha cha

reikia per sokius draugo klasioka “peleda” pagaidint. Cha cha rugegėlių berniukų dainos apie paukštelį ir narvelį jau darosi šiek tiek maža Cha cha

reikia per sokius draugo klasioka “peleda” pagaidint. Cha cha rugegėlių berniukų dainos apie paukštelį ir narvelį jau darosi šiek tiek maža Cha cha

yra kažkokia apie pelėdą ir jos pelėdžiukus…kaip ji juos myli ir pan. bet neprisimenu žodžių. mamos paklausk, gal žinos (ta daina tokia sovietinių laikų)

Nu cia jo… Cha cha Juokiasi Kietas

o, dar vieną prisiminiau… “išėjo tėvelis į mišką. išėjo motinėlė į mišką. išėjo tėvelis, išėjo motinėlė, išėjo visi vaikai į mišką. pamatė tėvelis pelėdą. pamatė motinėlė pelėdą. pamatė tėvelis, pamatė motinėlė, pamatė visi vaikai pelėdą. nušovė tėvelis pelėdą. nušovė motinėlė pelėdą. nušovė tėvelis, nušovė motinėlė, nušovė visi vaikai pelėdą…” Po to ten dar kažkokie žodžiai yra, nebeprisimenu Cha cha

te ma rodos visi poto ta peleda ede Cha cha Juokiasi Juokiasi Cha cha

jei tu apie mano parašytą dainą, tai jo, kažkas panašaus buvo Cha cha

bet man reikia ne žodziu, o normalios dainos pavidalu, kad butu pvz is kompakto galima klausyt Nekaltas

Tai paimk su kokiu E-jay muzona sukurk , idainuok situos zodzius i bus zjb Cha cha Juokiasi Juokiasi Cha cha

tai taip reikėjo anksčiau sakyti Nekaltastokių tikrai nežinau…

o galbut tu nori sitaip padet man? Nekaltas Cha cha

per gerai nori Šypsena tau tai kainuotu daug alaus Cha cha Juokiasi Juokiasi Cha cha Kietas

man tas pats, nes as ne vienas tokios dainuskos noriu Cha cha

Nugi čia dabar? Pavargęs ir kam tau prireike? galiu sukuri, jei labai reikia Juokiasi bet brangiai atsieis Liežuvis~

as tik ta zinau Cha cha Juokiasi