Gal padarom akciją-atrakciją su sniegu ?
Ej, kaip matau, tai čia su sniegu pravalas visiškas šiemet !
Pas jus šaldytuve yra/būna sniego ?
Tai…, gal padarom taip, kad kaupiam iki kitos savaitės sniegą šaldytuvuose, ten visokius ledus gaminam ir pan. (bet geriau, tai sniegas), o po to, pvz., kitą sekmadienį, suneštumėm ką turim ant kokio kalniuko… Tai jei mūsų daug būtų, tai gal ir pačiuožinėt dar bent truputį gautųsi
Na, arba bent besmegenį kokį pastatytumėm jei nedaug būtų to sniego… m ? Kaip galvojat ?
gal geriau ne
o man visai patinka nors rogutes pravazineciau
Galim DDDDDDD
spėk, ar spėtum daugiau nei kartą nuo to kalniuko nusileist, jei jau susirinktų tiek žmogų, kad sniego pakankamai būtų tam kalniukui po sniegu paslėpt
telepuzikai,pi mpaliuką nušalsi
ar tu teliko neikart nežėjai jie gi tokių daiGtų neturi
sewbas
TelePuziZ rašė:
Tai…, gal padarom taip, kad kaupiam iki kitos savaitės sniegą šaldytuvuose, ten visokius ledus gaminam ir pan. (bet geriau, tai sniegas), o po to, pvz., kitą sekmadienį, suneštumėm ką turim ant kokio kalniuko… Tai jei mūsų daug būtų, tai gal ir pačiuožinėt dar bent truputį gautųsi![]()
Na, arba bent besmegenį kokį pastatytumėm jei nedaug būtų to sniego… m ? Kaip galvojat ?
Absurdas.
AMB rašė:
močiutė rašė:
AMB rašė:
telepuzikai,pi mpaliuką nušalsiar tu teliko neikart nežėjai
jie gi tokių daiGtų neturi
sewbas
nu, aš irgi sakau, kad vargšai
močiutė rašė:
sim rašė:
o man visai patinkanors rogutes pravazineciau
spėk, ar spėtum daugiau nei kartą nuo to kalniuko nusileist, jei jau susirinktų tiek žmogų, kad sniego pakankamai būtų tam kalniukui po sniegu paslėpt
nu as esu tokia optimiste, kad sventai tikiu, kad bent karteli man leistu nuo jo nusileist… dar jei ne tik sniego is saltaspintes atnesciau, taj isvis
Aj, niurzgos, jums tik apie p-…-aliukus galvot.
Sniegas tam, kad džiaugtis, o ne jums (čia aš apie niurzgas).
Niurzgu niurzgu niurzgu…
mielai
pas mani šaldytuve sniego nėra
TelePuziZ rašė:
Tai…, gal padarom taip, kad kaupiam iki kitos savaitės sniegą šaldytuvuose, ten visokius ledus gaminam ir pan. (bet geriau, tai sniegas), o po to, pvz., kitą sekmadienį, suneštumėm ką turim ant kokio kalniuko… Tai jei mūsų daug būtų, tai gal ir pačiuožinėt dar bent truputį gautųsi![]()
Ideja tai sugalvojai temine… Gal dv gereu silto oro prikaupem nes noriu vasaros
Seip apsidairyt tau reiktu per langa nes nezinau kur gyveni bet vakar pasnigo gerai as jau ir paciozt truputi spejau