Gal kas zinote kaip lengviau rukymo atsikratyt?

Gal kas zinote kaip lengviau rukymo atsikratyt? Liūdnas

Tiesą pasakius, ta knyga yra absoliutus pavyzdys, kaip pilstant iš tuščio į kiaurą, galima dar ir pinigų užsidirbt. Šypsena Knygo esmė tokia, koks ir pavadinimas. O mest rūkyt, valgyt, kakot ar šiaip gyvent labai paprasta, tereikia to nenorėt. Vsio, ir nieko čia naujo neišrasi. Kai žmogus sako, norėčiau mest rūkyt, tačiau nemetu, nes: nefaina, tingiu, neįdomu, neturiu valios ir pan., tai tereiškia, jog iš tikrųjų žmogus to nenori. Nepadės ir ekskursija į supuvusių žmogaus organų parodą, po to tikrai tik dar labiau parūkyt norėsis. Cha cha

Aš irgi norėčiau mest rūkyt dėl sveikatos, pinigų ir šiaip, nafik man to reikia? Tačiau man patinka ir, kol nebus taip, jog ta cigaretė man pasidarys šlykšti (išskyrus rimtą atvejį dėl sveikatos), tol aš toliau sėkmingai trauksiu dūmą. Kietas

Kalbant apie moteris, kai kurios meta rūkyt pastojusios, nes bijo, jog jų vaikas gims koks žalias ar su trim galvom. Iš tikrųjų, nieko tam vaikui nenutinka, gimsta sveikas ir drūtas, ne viena moteriškė, prieš sužinodama, jog laukiasi, spėja dar ir užgert neblogai keliskart. Ir ką? Ogi nieko. Kaip tik geriausia, nieko nedaryt ir gyvent įprastinį gyvenimą. Nukrypau jau nuo temos… Šypsena

cia ne draugas sugalvojo… o visa tai aprasyta knygoje… Allen Carr - “Lengvas Budas Mesti Rukyti” Mirkt beja si knyga internete visiems prieinama Šypsena nebutina jos pirkt…

Reikia turet motyvacijos nerukyt, tada ir mesti lengviau Šypsena jei norisi mesti tik siaip, arba del to, kad susitaupyt pinigu ar pan. tai tikrai nieko nebus. Geriausia, kad rukymas nebeteiktu malonumo. As pati nors tik 3metus rukiau,bet bandziau daug kartu nerukyt, bet kadangi man patiko, tai ir rukydavau,net budavo, kad visiem draugam pasakydavau, kad neberukau ir prie ju atsilaikydavau, bet viena vistiek rukydavau, nesugebejau kitaip… bet veliau susiradau drauga nerukanti, tai tapo kazkaip nemalonu prie jo rukyti, taip pat nemalonu tai, kad nerukantis jaucia nemalonu kvapa nuo manes ir pan, tiesiog rukydama jauciau diskomorta kazkoki vidini. Taip po truputi ir nustojau. Dabartinis draugas irgi neruko, tai ir nera motyvacijos vel uzsitraukt Šypsena
Vienas draugas mete rukyt, kai susimaste, kad ruko ne del malonumo, o tik del to, kad numalsintu nora parukyt, ty. ruko tam, kad nesinoretu rukyti kuri laika Šypsena ir kai taip sugalvojo iskart mete ir va jau daugiau nei puse metu, net girciausias budamas neruko. Nors pries tai pvz. jis yra pora menesiu gulejes ligoninej, ta visa laika neruke, lyg ir galejo atprast, bet sugrizo i normalu gyvenima ir ruke kaip rukes, nes tiesiog neturejo priezasciu mesti tuo metu.
Tai va, mano nuomone, mesti imamona tik tada, kai randi rimtu tau priezasciu, del kuriu turetum nerukyti, o jei “susitaupys pinigu”, “busiu svekesnis”, “siaip, gerai butu mesti…”, tada manau tas nerukymas baigsis po poros savaiciu Šypsena

Nusprendziau mest rukyt stojimo i ES proga! Kaip zinote cigaretes zada pabrangti x3 o tai jau bus tikrai nejuokai!!!
Tai va nusprendziau mest rukyt noredamas sukaupt kapitala ir versla gal atidarysiu po kokia 10 metu Cha cha prasau padekit!!!
Dvi dienos kaip nerukau, vos laikausi man reikia jusu paramos mieli bangieciai!!! Apkabinimas

xexexe… na ka as tau galiu pasakyt,nereikejo pradet rukytMirkt as nerukau ir manes netraukia,ir babkiu sutaupauMirkt

Kas su manim parukyt!LiežuvisCha cha

jei gali dvi dienas tai gali vadinasi

o as negaliu ir dvieju valandu Pavargęs

Baisu

sudetingaPavargęs

egzai as irgi

Blogai

ir studenčiokai to niekad nesupras

Slidzios paklausk

tu teisus, nesuprasiuNe

ir man pokui ant ju, uzsidirbu cizam

geriau but neparijusiam negu neparūkusiam Kietas Niam niam

wat butent, egzo

koroce rukeu nuo10m iki 15, daba ma 18, nerukau 3 metai bebeikKietas. nepatikesi meceu tik tada kai saves paklauseu, ka ma duoda rukymas ir ka atima-bandyk gal pavyksTaip

tai kad tu 15 metu nuo mamkos pasislepes is dieduko pavogta kastyti truktelejai tai cia ne priklausomybė