GAl kas zinot info del navarotnu numeriu? gal kas gera mate?

GAl kas zinot info del navarotnu numeriu? gal kas gera mate?

nueini i policija, sumoki 300 lituokliu ir gauni sau ta LRS, jei ju dar like yra…ir nereikia jokiu neoficialiu keliu, viskas dabar tipo legalizuota. jei negaili pinigo gali dar ir “KRUTAS” numeriuka gauti. irgi oficialiai… Šypsena

[quote]
Xeen raše:
nueini i policija, sumoki 300 lituokliu ir gauni sau ta LRS, jei ju dar like yra…ir nereikia jokiu neoficialiu keliu, viskas dabar tipo legalizuota. jei negaili pinigo gali dar ir “KRUTAS” numeriuka gauti. irgi oficialiai… Šypsena

[quote]
ne policyje Šypsena :
http://www.regitra.lt/paslaugos/index.htm

Ti kad LRS senai baiges!!!

niu soriz, sumaisiau… Šypsena
bet esme nesikeicia Šypsena

tai tada jau viskas…daba tik uz 4k lt numeris “KRUTAS” likes ir taves laukia…paskubek nes tik vienas beliko Šypsena

Kaune vazineja dzipukas su NR 888 888 gal ir nieko realiai is kur yra net nuspet neiseis…va o del Kruto tai neiseis tipo ne lietuviskas zodis…

AS is krutu numeriu terejau omeny LRS iki 500 osios serijos.
nes agurkai senai jau perkano kod virs 500 iki 999 visokie lievakai vazineja

Klysti - musu firmos Kia Sportage LRS 414, kainavo tik 300 Lt. Ir neturi reiksmes ar iki 500, ar virs…

maciau 000000. labai idomiai atrodo Šypsena

Geriausi kokiu teko matyt buvo: SSS 777 ir VVV 555. Nei dadesi nei atimsi.
Gerai Gerai Gerai Aš nekaltas

Nu nezinau kaip su ten tuo LRS, taciau esu maciusi numeri “ARBUZAS”. Tikrai gerai atrodeCha chaCha chaGerai Bet tokie nr. pakankamai daug kainuojaŠypsena

Tia numeriai pvz. arbuzas ar 9999999 kainuoja ~3700Lt. Kiti pvz. LRS 333 ar NKO 001 300Lt. ir del todel LRS abejoju ar bus like.

o Tai Vision lietuviskas zodis?Arba Adrem1?

Del kainos tai zinau tik tiek, kad pigiai netaseina Cha cha
O esu mates tai tokius NR: SPURGA SWEET AURIUX PAGAUK (Ant Porche Carera >> achuje… atrodo Šypsena)

maciau 7 BMW su numeriais 2BIG4U

MOHCTP tai tikrai nelietuviskas zodis, o uzkabintas ant Merso ML320 atrodo. LRS lievakai nuejo nuo 300 numerio. Iki 300 masinos priklause Seimui.

Visai nieko atrodo PILDYK ant Tele2 vabalo Šypsena

Maciau BMW3 nauja su numeriais ATLANTA.

Prieš kokius keturis metus Kaune mačiau keturakį Mersą su US numeriais:
4DR-MOM

Va čia tai man patiko.

Man atrodo kad numeriuose butinai turi but ne maziau ir ne daugiau kaip tik 6 raides arba 6 skaiciai tai labai abejoju ar gali but tokie lietuviski nr kai "ARBUZAS" ar "ATLANTA". Cia kazka paistot.