Gal kas zino kokiu juokingu pasakymu?
Man reiketu kokio juokingo posakio ar pasakymo, bet kad butu susijes su meile. Parasykit busiu dekinga
Koks panasumas tarp Kazanovos ir mokesciu inspektoriaus?
Abiem atvejais jus dulkina profesionalai!
dar?
Biblija moko myleti savo artima, o Kama-Sutra - paaiskina kaip.
tu genijus
nelaikau saves tokiu bo reik mokytis mokyts ir dar kart mokytisnera tobulu yra tik siekianciu tobulybes
dar vienas: cto napyshish perom nevyrubish taporom tik rusiskas variantas ikale i galva mokyklos laikais rusu mokytoja
Man reikia gero pasakymo nes zadu ji ant maikutes rasyti ir draugui padovanoti, todel reikia su meile ir juokingo.
neringap rašė:
Man reikia gero pasakymo nes zadu ji ant maikutes rasyti ir draugui padovanoti, todel reikia su meile ir juokingo.
na sitas turetu tikti:Mylek artima savo! Tik ziurek, kad tos artimos vyras taves nepagautu!
party rašė:
Koks panasumas tarp Kazanovos ir mokesciu inspektoriaus?
Abiem atvejais jus dulkina profesionalai!
dar?
Biblija moko myleti savo artima, o Kama-Sutra - paaiskina kaip.
[/quote]
nelaikau saves tokiu bo reik mokytis mokyts ir dar kart mokytisnera tobulu yra tik siekianciu tobulybes
dar vienas: cto napyshish perom nevyrubish taporom tik rusiskas variantas ikale i galva mokyklos laikais rusu mokytoja
[/quote]
sakau gi pasiknisk ineto psl turetum rast kazhka tai tinkamo
neringap rašė:
jetau
party rašė:
neringap rašė:
Man reikia gero pasakymo nes zadu ji ant maikutes rasyti ir draugui padovanoti, todel reikia su meile ir juokingo.na sitas turetu tikti:Mylek artima savo! Tik ziurek, kad tos artimos vyras taves nepagautu!
delfinuke rašė:
pamegink ineto puslapiuose paieskot tarkim http://www.man.lt ar dar kur norsneringap rašė:
Man reiketu kokio juokingo posakio ar pasakymo, bet kad butu susijes su meile. Parasykit busiu dekinganeblogas puslapis