Gal kas turi ?
BBS RS centrinius dangtelius ??? sveikus nesuluzusius pajamciau visus arba bent jau du
Kokio skersmens ratas?
15
Abejoju ar rasi orginaliu BBS dangteliu, ant situ turbut tiktu ir orginaliu BMW ir OOOO BBS ratu dangteliai, tik su logotipu kazka sugalvot reiktu.
tai vot tame ir reikalas kad man reikia paciu tu plastmasiu su BBS uzrasu as dangtelius turiu tik du sulyze yra o kitu dvieju patys dangteliai aplankstyti vistiek jau kisu i juos pinigus tai reikia sukisti iki galo
Ten lipdukas klijuojasi, nueik i kokia didesne parduotuve daliu ir rasi tu lipduku, o patys dangteliai kaip ir sake kad ir nuo bmw
nusisneki su savo lipdukais
Jei pasiruoses kist pinigus, tai yra keletas variantu internetu perkant:cgi.ebay.de/BBS-Nabendeckel-3-Stueck_W0QQitemZ250091261435 QQihZ 015QQcategoryZ14771QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem kadangi jie trys, tai kaina neturetu stipriai kilt. arba tokie: cgi.ebay.de/BBS-RS-FELGEN-nabendeckel-Felgendeckel-poliert -E30- GTI_W0QQitemZ180091173306QQihZ008QQcategoryZ14771QQrdZ1QQcmdZViewItemAtskirai yra ir logotipu:cgi.ebay.de/BBS-RM-RS-Felgenembleme-Nabendeckel-chrom-top- origi nal_W0QQitemZ180091896691QQihZ008QQcategoryZ14771QQrdZ1QQcmdZViewItemTaip kad tokiu dalyku imanoma rast, parsiuntimas kazkiek kainuoja, bet kai retas daiktas, sunku ji cia LT rast, tenka truputi paislaidaut
tai as su jais jau prisiislaidavau zinau kad ju galima atsisiusti pilna ju bet ant LT ju irgi netruksta tik reikia rasti buvau rades bet is panoses nugvelbe
Jo turbut nusisneku, pats keiciau jomajo
2 pilot@s Aisku nusisneki, niekad ant RS nejolipdukai. Vidinis dangtelis gal 5mm storio, lietas plastikas. Dar buna jie ne juodi su blizganciom BBS raidem, bet ir sidabriniai. Jei Tu kalbi apie ne uzsukamus dangtelius, tai taip, ant tu standartiniu gali but bet koks sheize uzdetas. 2 BizZ’as Matau dar vienas BBS RS fanatikas atsirado… Zinok, kad gauti 15 dangtelius, man teko pirkti kita disku komplekta… Rimtai. O del BBS uzrasu tai paziuresiu namie. Turiu isrinktus gal 4 komplektus, kazkiek atskirai esu situ “tabletkiu” pirkes.