Gal kas prilaikot?

Gal kas prilaikot?

ot irgi Cha cha kas chia man cyza y zhabtus igrudo? Apakęs niechieseley…

Tex tau,Kriste,nauja aparata pirkt-atskirai T39 pakrovejas neparsiduoda.Bus proga pradet rukyt.

kokias cyzas rukai?LiežuvisCha chaKietas

Nu nzn, kolega priesais sedintis, naudoja manaji T28 pakroveja savam T39 ir vargo nemato.
Pas mane guli vienas atliekamas nuliovas toks pakrovejas, taigi jei reikia - rasyk i privata arba pasiieskok parduotuvese, nes nuo T28 laisvai tinka.

nu vamzdiec Piktas pri2rkay… tirlimponu prigamino, o pakroveju tay nereik, ania? Ka, nezhino kad tokiu juzeriu, pas katruos jox geras daiktas ilgai neuzhsibuna? Aš nekaltas
O jei rimtai, tai gal neorginaliu pakroveju buna?
O gal kam nors acitiko tokia laime telefona pamest? Cha cha [chia jau kumelaitishkas juokas tox]

D u r a T u

nu nu taip ir negalima… kokiuose Garuose arba Radijolinijoj pritaikys ka nors, svarbiausia jei kur nors ieshkosi - tai neshneket su tom kurios tik ieinant i parda sedi ishsishiepusios, o paprashyt pashneket su kuo nors ish techniku…

[quote] Dzjavalas raše:
svarbiausia jei kur nors ieshkosi - tai neshneket su tom kurios tik ieinant i parda sedi ishsishiepusios, o paprashyt pashneket su kuo nors ish techniku…
[/quote]

hehe Gerai vot ce taj tikraj teisingai pasakyta (kartai pagalvoju, kad tos blondines parduotuvems ne visada i gera =] )
Nors kazhin ar del pakrovejo reik kreiptis i texnikus

tikiuosi jie moka dainuoti? Šypsena Drovus

Jo jo, ten mano geri drauguciai…beje, jie dalyvauja Eurovizijos atrankos konkurese! Taip Gerai

Irmio hebra Šypsena