Gal kas nors gali man padovanoti-bucki, lita ir bandele? <Archyvas 2002>

Gal kas nors gali man padovanoti-bucki, lita ir bandele? <Archyvas 2002>

Tai visai ne pokstas.Sedziu as darbelyje visa nuo galvos iki koju nelaiminga-buvo klaikus pirmadienis.Turiu arbatos, bet neturiu bandeles, nusipirkti negaliu, eilini karta ,laiku nepervede i bankomata, o taip noretusi paguodos bucinio, nes geras zmogus toli Afrikoje.Zinau, kad liudesys ateina ir iseina, deja siuuo metu jis ilgokai uzsibuvo, todel labai rimtai klausiu-ar yra gerieciu, kurie noretu ir galetu man duoti-bucki ,lita ir bandele(uz tai atiduociau savo liudesi)Kietas Piktas

Na liudesio gal ir nereiketu atiduoti, bo ir taip pakanka Cha cha
Bucinuku gal musiskiai bangieciai vyrukai apdovanos, o va bandeliu, tai prasom prasom, i storuma. Nors gal geriau mano skaniojo sampaniuko? Zinok tikrai geriau Taurė Taurė Taurė

Aciu, o kur litas?Turiu nuliudinti,as negeriu visai sampano, bet dekui uz gerus ketinimus.Tiesa, mano liudesys labai ipatingas, auksciausios rusies, ilgalaikis ,pakankamai pastovau budo,linkes i poezija, pamastykit, gal kam reikia.Kietas

Zinai, as paskutiniu metu ateinu prie tu zmoniu ,kurie laukia kazko/ as galiu tau pasakyti, kad dabar tau as tik galiu padeti, jei tu uzmerksi akis ir letai ,ir lengvai kvepuodama pajusi mano siltu lupyciu prisilietima! tas buckis sukurs nauja tavo matyma ir zinosi kad to lito gal visai ir negereiks, o bandele buvus ,nebuvus, kiek mes pravalgom, …o siela pamaitinti tai nespejam, sustok ir pajusk energija! as siunciu ja tau! ir dar viena buciuka! Širdis

O gal Tau ir veiduka uogiene istepliotiŠypsenaŠypsena:?
Nepyk, pokstas…

Galiu ,kur visa tai atvezt?

kaip klubo narei, tai negaila butu ir ne po viena…
o su liudesiu susidorot ash mokuMirkt

010203 rašė:

Tai visai ne pokstas.-ar yra gerieciu, kurie noretu ir galetu man duoti-bucki, lita ir bandele(uz tai atiduociau savo liudesi)Kietas Piktas

010203, jei tu kur nors netoli Spaudos rumu, bus tau litas. + bandele. Ir dar zhaliosios mates su imbieru Šypsena

Na tikras balzamas jusu zodziai.Cia vienas siule veideli uogiene ismozoti-aciu gal kita syk.Antradienis jau ir linksmesnis-pinigai vietoje, bandele skrandyje,va zmogus vis dar Afrikoje, tai tebedraugauju su liudesiu.O cia dar geras zmogus siulosi atvezti-tai jau tamsta gali judeti link Klaipedos (nepamirsk guminiu batu,neperslampamo apsiausto ir jei mazo svorio plyta kisenej)baisus vejukas cia laksto.Lauksiu ,arbatele uzkaisiu…
Labiausiai suzavejo tiltas,geras dar tiltu nieks nera dovanojes.Visad atsiminsiu, kai tik busiu Vilniuje ant to tilto pririsiu po dirbtine kvietkele, gal ir rasi kada eidamas.ACIU sirdingai gerieciams.Kietas
VAISINU VISUSLiūdnag)DovanaDovanaTaurėTaurėTaurėTaurėAlusAlusAlusCha cha

aciu aciu uz tas vaishes, na bet jei tau tiltas patiko, tai as tau galeciau padovanoti veja. Tu gi irgi esi Klaipedoje, tai va, vejas tavo. Pasiimk Cha cha
O tai gal vistiek shampaniuko? Skani bjaurybe Taurė

Aciu tas isdykelis vejas mane pamylejo ir pas kita isejo,Man liko tik prisiminimas -gripas.Aš nekaltas

TAip, šiuo metu net vynui užtenkaCha cha
O kur dar Lūpos
Ir kalnas bandeliųLaimingas

…vynuj ir man uzhtenka…bandeliu nemegstu…o vat buchiniu neacisakychiau…tik niex neduodaaaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

Nu va, ratas apsisuko ir situaciaj kartojasi, tik kiek su kitokia interpretacija. Nesu darbe pavargusi, greiciau kankina kurybinis ikvepimas ir iskvepimas. Noriu Lito(seip sau, isireminciau gero zmogaus lita, ar net keleta )) Buckio Lūpos-kad nepamirsciau, kad esu moteris. Ir bandeles(pageidautina “sniegelis” Mirkt Niam niam

Jei yra liūdesys, tai nepadės nei litas nei bandelė ir net bučinys…

Lūpos1 litas Žvaigždė Ignoruoju bandelia Cha cha

…bandeles gadina figura Liežuvis

Nu galiu tik lita, nes buciuotis su moterom - tai nenuoriu… NeO bandela pati suvalgysiu… Nekaltas

Ale ot liaudis…jokios užuojautos… Jei tiks virtualūs, tai prašom: Bučkis1 litas (pagamintas Lietuvos monetų kalykloje) Dovana (ten bandelė “Sniegelis” Mirkt juk negaila… Mirkt